A rovat kizárólagos támogatója

Körkörösség az épített környezetben Green Future Conference

Dátum: 2019. november 19.

Helyszín: Kinnarps House 1133 Budapest, Váci út 92.

A World Green Building Council hazai tagszervezete a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (Hungary Green Building Council, HuGBC) november 19-én rendezi meg Budapesten éves nagykonferenciáját, melynek idei témája a körforgásos szemlélet az épített környezetben.

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (Hungary Green Building Council, röviden HuGBC)  célja, hogy élére álljon e gazdasági és társadalmi kihívásnak az épített környezet tekintetében, és kellő tudással vértezze fel a szakmát.
A konferencia apropója, hogy az építőipar évente a világ erőforrásainak csaknem felét fogyasztja és hatalmas környezeti lábnyomot hagy. Olyan hosszú távú megoldásokat kell bevezetni, melyek új szokásokat, új együttműködési kereteket és új kreatív módszereket jelentenek.

A Green Future Conference idei előadásai külföldi és hazai jó gyakorlatokat vonultatnak fel, ötleteket és megvalósítható stratégiákat mutatnak minden érdekelt számára. Vendégünk Hollandia, mely egyike azoknak az európai országoknak, akik élen járnak a körkörös szemlélet megvalósításában.
A konferencia végén rövid workshopra várjuk a résztvevőket, hogy együtt gondolkodással térképezzük fel és tegyünk ajánlást az építőipari szereplőknek az értéklánconk mentén kiaknázható körforgásos lehetőségekre.

Várjuk szerkesztőségüket a konferencián, kérjük, a Sajtó kategóriát választva regisztráljanak!

Minden részlet, regisztráció a konferencia honlapján >>>

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás