A rovat kizárólagos támogatója

KÖZMEGHALLGATÁS a Duna-parton épülő atlétikai stadion ügyében. 

Dátum: 2020. július 30.

Helyszín: Budapest, Bakáts tér 14.

GYERTEK EL!!! mert ez az első (és sajnos lehet, hogy az utolsó) alkalom arra, hogy feltegyétek kérdéseiteket, elmondjátok véleményetek, kifejezzétek elégedetlenségetek az atlétikai stadionba kapcsolatban.

Elértük célunk és a Ferencvárosi Önkormányzat KÖZMEGHALLGATÁST a Duna-parton épülő atlétikai stadion ügyében.
Ideje: 2020. július 30. csütörtök, 15:00 óra
Helye: 1092 Budapest, Bakáts tér 14. II. Emeleti ülésterem

Engem az izgat legjobban: hogy MIÉRT kell egy újabb stadion Ferencvárosba? MIÉRT kell 200,000,000,000 forintot elkölteni és szétcseszni a Duna-partot, hogy a kerület hozzájusson pár milliárd forintnyi fejlesztési forráshoz, amelyet olyan dolgokra költ el, amelyek jelentős részét egyébként is a kormánynak kellene finanszíroznia??
MIÉRT nem kérdezni meg és veszi figyelembe az októberben megválasztott (egyébként szerintem az előzőnél sokkal jobban dolgozó) kerületvezetés a lakosság véleményét???

A közmeghallgatás “kiharcolásában” nagy szerepetek van nektek, mert aláírásotokkal segítettétek a StadiOFF csoportot, amelyet azért hoztuk létre, hogy tiltakozzunk az atlétikai stadion felépítése ellen: mi a harmadik, kerületi stadion helyett a kerületi lakók érdemi bevonásával megtervezett, modern közparkot álmodunk a Duna-partra, amelyet már 22 ezren támogattak aláírásukkal. Eközben azért is teszünk, hogy a döntéshozók mindenkit európai színvonalon tájékoztassanak, és az elhangzó véleményeket figyelembe vegyék a tervezésnél-építésnél. Csoportunkat jelenleg 14 Ferencvároshoz szorosan kötődő magánszemély alkotja.

Ha úgy érzed, hogy nem vagy tájékozott a témában, olvasd el ezt:  Stadionstopból Zöld Park

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás