A rovat kizárólagos támogatója

Magyarország első öko-játszóterének átadására

Dátum: 2011. szeptember 22.

Helyszín: Margitsziget

A Svéd Nagykövetség és a Svéd Kereskedelmi Kirendeltség, valamint Budapest Főváros Önkormányzata szeretettel meghívja Önt Magyarország első öko-játszóterének átadására 2011. szeptember 22-én csütörtökön 10.00 órakor Margitsziget.

Svédország élen jár a világban a gyerekek, fiatalok környezettudatossá nevelésében, hiszen már egészen kisgyerekként megtanulják szeretni és óvni környezetüket. A környezettudatos életmóddal nemcsak otthon és az iskolákban találkozhatnak, hanem játék közben is, a játszótereken.

Magyarország első öko-játszótere – mely a Green City alapelveket követi – a Green Sweden 2011 programsorozat részeként a Svéd Nagykövetség, a Svéd Kereskedelmi Kirendeltség, svéd vállalatok, valamint a Budapest Főváros Önkormányzata összefogásával épült.

A játszóteret Karin Olofsdotter, Svédország magyarországi nagykövete és Tarlós István, Budapest főpolgármestere adja át. Lehetőség lesz továbbá a fő támogató partnereknek is kérdéseket feltenni. (Takács János, az Electrolux kelet közép európai régió holding vezetője, Electrolux Lehel Kft. vezérigazgatója; Ali Shah, az Ericsson Magyarország vezérigazgatója és Sándor Tamás, az S-Tér Kft. ügyvezető igazgatója, a HAGS AB magyarországi képviselője)

Megjelenésére feltétlenül számítunk!

Kérjük részvételi szándékát jelezni szíveskedjen az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Böddi Márta, 06 1 666 3589, marta.boddi@swedishtrade.se

Üdvözlettel,
Svéd Kereskedelmi Kirendeltség

Kapás utca 11-15.
HU-1027 Budapest, Hungary
Tel: +36 1 666 3580

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás