A rovat kizárólagos támogatója

Mi várható az építési piacon 2023-ig? Építési Piaci Prognózis 2023 sajtótájékoztatóval egybekötött nyilvános bemutatója

Dátum: 2019. november 29.

Helyszín: Budapest VIII. Ötpacsirta utca 2

Szeretettel várjuk a sajtó tisztelt képviselőit az Építési Piaci Prognózis 2023 sajtótájékoztatóval egybekötött nyilvános bemutatójára. Részvételi szándékot e-mailben, vagy a lenti linken kérjük szépen jelezni!

 Tisztelt Partnereink!

November 29-én, pénteken, 10 órai kezdettel nyilvános bemutatóval egybekötött sajtótájékoztatón ismerteti Varga Dénes közgazdász, kutatásvezető a legfrissebb, Építési Piaci Prognózis 2023 elemzés tartalmát, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Varga Dénes, közgazdász a Build-Communication megbízásából negyedik éve készíti el a szakmai döntések megalapozását segítő tanulmányt és ismerteti sajtónyilvános eseményen annak fő üzeneteit.

„A 2016-ban elindított építési piaci, és ezen belül lakáspiaci élénkítési kísérlet a magyar gazdaságpolitika egy jó irányba tett lépése. Teljesen egyetérthetünk azzal is, hogy a demográfiai folyamatokba a kormánynak be kell avatkoznia, és ennek összhangban kell lennie a lakáspiaci folyamatokba történő beavatkozással. A beavatkozás módjával azonban szakmai és morális szempontból sem lehet egyetérteni. A döntéshozók mind az építési piacon, mind a lakáspiacon, mind a demográfiai folyamatok területén igen rövid idő alatt akart látványos eredményeket elérni, ami az árak elszabadulását, a kapacitáshiányt, a szervezési, jogi problémák során hozta elő. Mindez előrevetíti azokat a jövőben jelentkező problémákat, amelyeket egy átgondoltabb, és kevésbé rövidtávra koncentráló politikával el lehetett volna kerülni. Az Építési Piaci Prognózis 2023 részletesen elemzi az állami beavatkozás által keltett helyzetet, és részletes számszerű előrejelzést ad a következményekről, 2023-ig előretekintve.” – Varga Dénes, közgazdás, az Építési Piaci Prognózis 2023 vezető elemzője

Az Építési Piaci Prognózis 2023 bemutatóján való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött (regisztráció 9:30-tól).

A bemutató helyszíne: Építészek Háza, Kós Károly terem (VIII. Ötpacsirta utca 2.)

Időpontja: 2019. november 29. péntek 10.00-12.00-ig

Regisztráció: 
https://docs.google.com/forms/d/1AefrjmQ4cyipGC57ZHesYj6-i4WyPfxrcHER2kE1nnk/edit

Jelentkezési határidő: 2019. november 27.

A kiadvány megvásárolható: http://buildmarketing.hu/epitesi_piaci_prognozis.html

További információ: iroda@buildmarketing.hu
Tel.: (23) 611-029

Várjuk Önöket szeretettel!

Üdvözlettel
Rajki Diána
ügyvezető igazgató
Az Építési Piaci Prognózis kiadója

 

 

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás