A rovat kizárólagos támogatója

Mindennapra kisebb (öko)lábnyom

Dátum: 2017. február 09.

Helyszín: Vác, Konstantin tér 7

A Magosfa Alapítvány szeretettel meghív a "Fenntarthatóság a mindennapokban" című nemzetközi (bosnyák-lengyel-magyar-szerb- szlovák) projekt zárórendezvényére, ahol kiderül: Hogyan lehet egyszerű és környezetbarát anyagokkal helyettesíteni a méregdrága tisztítószereket?

Hogyan szabadulhatunk meg a felesleges pénzkidobástól vásárlásunk során? Mi is az a szelektív szemét-kosárlabda? A rendezvényünket mintegy 100 iskolás részvételével a Váci Karolina Katolikus Általános Iskola (Vác, Konstantin tér 7.) tornatermében tartjuk, ahol:
– Bemutatjuk legújabb kiadványunkat, a Mindennapra kisebb (öko)lábnyom című könyvet
– Játékos csapatvetélkedőt szervezünk iskolás csoportoknak, interaktív, látványos és megmozgató feladatokkal. Itt választ kaphatunk a fenti kérdésekre.
– Sajtótájékoztatót tartunk.

Projektünk célja egyszerű, könnyen megvalósítható gyakorlati ötleteket adni a környezettudatos életmód és fenntarthatóság otthoni megvalósítására. Így az eseménnyel nem csak az iskolás csoportok, de a széleskörű lakosság érdeklődését is szeretnénk felkelteni.

A rendezvény 2016. február 9-én, csütörtökön, 10:00-kor kezdődik.
A sajtótájékoztatót 10:45-től tartjuk. Ez alatt már zajlik a csapatvetélkedő, amelyről látványos felvételek készíthetők.

További információ: Kiss Áron Keve, 20 397 6640, magosfa@magosfa.hu

Várunk szeretettel! Üdvözlettel: Magosfások — Magosfa Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Alapítvány
Tel.: (27) 375-450 és (20) 984 3946

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás