A rovat kizárólagos támogatója

NE GYÚJTSA, GYŰJTSE! Kampány a szemétégetés ellen

Dátum: 2018. szeptember 12.

Helyszín: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV) közös tájékoztatási kampányt indít annak érdekében, hogy az emberek a háztartásban keletkezett hulladékot ne elégessék, hanem gyűjtsék szelektíven.

A „NE GYÚJTSA, GYŰJTSE!” elnevezésű kampány a szelektív hulladékgyűjtés mellett a tűzmegelőzés és a környezetvédelem ügyét is hivatott szolgálni. A tudatosító kampány sajtótájékoztatóval veszi kezdetét, amelyet Weingartner Balázs fenntarthatóságért felelős államtitkár és dr. Mógor Judit tűzoltó dandártábornok, a katasztrófavédelem főigazgató-helyettese tart meg.

A kampány üzenetét lakossági tájékoztató fórumokon, iskolákban tartott előadások útján, szórólapokkal, plakátokkal, a témakörben készült kisfilm webes és televíziós sugárzásával, valamint rádión lejátszandó tájékoztató hanganyag formájában juttatja el a két szervezet az állampolgárokhoz.

A sajtótájékoztató időpontja: 2018. szeptember 12. (szerda) 10:00

Helyszíne: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont 3-as konferenciaterem előtt

A sajtótájékoztatóra szerkesztőségük munkatársait meghívjuk, egyúttal kérjük, hogy arról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.

Tisztelettel: Mukics Dániel tűzoltó őrnagy helyettes szóvivő BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság +36206693613
szovivo@katved.gov.hu

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás