A rovat kizárólagos támogatója

Pirolízis reaktor és az azt kiszolgáló aprító adagoló daraboló berendezés megvalósításának bemutatása

Dátum: 2015. június 29.

Helyszín: Gödöllő, Tessedik Sámuel u. 4.

zsuzsanna.forro@projektservis.skCégünk az Enviro-Pyro Np. Kft. Európai Uniós pályázat keretén belül szlovák partnerrel közösen egy pirolízis reaktor és az azt kiszolgáló aprító adagoló daraboló berendezés megvalósításán dolgozik.

 

Engedje meg, hogy sok szeretettel meghívjuk Önt a Magyarország – Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 által finanszírozott záró konferenciájára.  A projekt kódja és címe: HUSK/1101/1.2.1/0358,

„Kistelepülések mezőgazdasági melléktermékekből és hulladékok keverékéből, pirolízis útján történő energia nyerése”

A záró konferencia hétfői napon kerül megrendezésre, 2015. 06. 29-én 10.00 – 14.00 óráig.
Téma: A pirolízis reaktor és az azt kiszolgáló aprító adagoló daraboló berendezés megvalósításának bemutatása

Helyszín:
VM Mezőgazdasági Gépesítési Intézet, Gödöllő (VM MGI), 2100 Gödöllő, Tessedik Sámuel u. 4.

A belépés ingyenes, a költségeket a projekt finanszírozza! A résztvevők száma korlátozott, ezért kérjük jelezzen vissza időben 2015.06.26-ig az alábbi elérhetőségeken

E-mail: info@emekkft.hu
Gőgh Dávid: goghdavid@gmail.com
Forró Zsuzsanna: zsuzsanna.forro@projektservis.sk

Az érkező vendégeinket kávéval és aprósüteménnyel várjuk. Az előadások után minden résztvevőt szeretettel várunk kötetlen beszélgetésre svédasztalos ebéd mellett.

Hőbontó reaktor: energiatermelés hulladékcsökkentéssel helyi szinten

A szlovákiai Gútán működik a megújuló energiákat hasznosító kutató és referencia üzem, melyben most a térségben keletkező mezőgazdasági hulladékokból energiát előállító, és így a hulladékot is csökkentő fejlesztés valósult meg. Az algareaktor után jött a pirolízer.  A gazdaság teljesítőképessége és a társadalom jóléte a biztonságosan hozzáférhető és megfizethető energiától függ. Napjaink egyik legnagyobb kihívása tehát az energiával kapcsolatos kérdések hosszútávon működtethető megoldása, vagyis fenntartható energetikai rendszerek kialakítása. Ez alapvetően egyfelől fogyasztási oldalon a tudatos energiatakarékosságot, ugyanakkor a kínálati oldalon az ellátásbiztonság szavatolását is jelenti.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás