A rovat kizárólagos támogatója

Sikerek és kudarcok – a zöld ombudsman összegzése 4 éves munkájáról

Dátum: 2016. november 29.

Helyszín: Budapest, Nádor u. 22

Tisztelt Szerkesztőség, kedves Kollégák! Mint értesültek róla, Szabó Marcel 2016. december 1-jétől alkotmánybíróként folytatja pályafutását.

Megbízatásának kezdete, 2012 októbere óta a jövő nemzedékek szószólójaként, a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettesként Szabó Marcel bízvást számíthatott arra a nyilvánosságra, amelyet a szerkesztőségek, újságírók teremtettek kezdeményezései, vizsgálati megállapításai, állásfoglalásai számára. Búcsúzó szószólóként ezt a támogatást szeretné közvetlenül megköszönni mindazoknak, akik részt vesznek a biztoshelyettes utolsó sajtótájékoztatóján, és Önökön keresztül azoknak a kollégáiknak, akiket a munkájuk ezúttal máshova szólít.
A visszatekintésen, az elmúlt négy év sikereinek és olykor kudarcainak összegzésén túl Szabó Marcel ezt az alkalmat választotta arra, hogy – még hivatalban lévő szószólóként – közzétegye nemrég elkészült, eddig nem publikált néhány állásfoglalását.

A sajtótájékoztató időpontja: 2016. november 29. 10.00 óra
Helyszíne: Alapvető Jogok Biztosának Hivatala, 1051 Budapest, Nádor u. 22., 1. emeleti Díszterem

Kérem, hogy amennyiben Önök is különlegesnek tartják ezt az alkalmat és élnének a meghívással, részvételi szándékukról értesítsenek az aláírásban olvasható elérhetőségeimen.

Üdvözlettel Bernát György főtanácsadó, sajtóreferens Alapvető Jogok Biztosának Hivatala 1051 Budapest, Nádor u. 22. tel.: (06 1) 475-7145 +3630 9702702  bernat.gyorgy@ajbh.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás