A rovat kizárólagos támogatója

Sikeres civil érdekérvényesítési kampányok ma Magyarországon

Dátum: 2016. február 03.

Helyszín: Budapest, Üllői út 91/b.

MEGHÍVÓ az Így lesz kerek a világ! Egyesület és a Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért fórumára, a SIKERES CIVIL ÉRDEKÉRVÉNYESÍTÉSI KAMPÁNYOK MA MAGYARORSZÁGON című műhelytalálkozóra.

A zöld civil szervezetek egyik alaptevékenysége, missziója a környezeti érdekekért való érdekérvényesítés. Helyi, regionális, országos, sőt néha globális szinten küzdünk a természet védelméért, az emberek egészségéért, a jövő generációk lehetőségeiért. Az elmúlt években sok szervezet zavarodott meg, ráébredve arra, hogy a régebben használt érdekérvényesítési módszereink nem működnek a jelenlegi társadalmi, gazdasági viszonyaink között.

A műhelymunkánk célja, hogy közösen összeszedjük, milyen módszerekkel, megközelítésekkel tudnak hatékonyan környezeti érdeket érvényesíteni a zöld civil szervezetek ma Magyarországon. Ehhez a képzési nap délelőttjén segítségül hívunk néhány olyan civil szervezetet, amelyek a közelmúltban értek el sikereket. Délután lehetőséget adunk a résztvevőknek, hogy a közeljövőben tervezett érdekérvényesítési kampányterveiket a közösség elé vigyék és közösen fejlesszünk sikeres kampányterveket.

A jelentkezésnél jelezd, ha hozol egy ilyen kampánytervet, ötletet!

Előadóink:
Halmos Gergő (MME): Nemzeti parki védett területek vagyonkezelése
Schmidt Hajnalka (Greenpeace): Illatos út
Lajtmann Csaba (Reflex-MÉSZ): A győri Püspökerdő
Gerencsér Balázs (NIOK): 1% kampány

A műhelymunkát levezeti: Farkas István Tamás (MTVSZ)

Légy Te is részese az izgalmas közös munkának!
A találkozó ideje: 2016. február 3. (szerda) 10 – 16 óra között
Helye: MTVSZ iroda, 1091 Budapest, Üllői út 91/b. III. 21. (a 3-as Metró Klinikák megállójánál)

Vidéki résztvevőknek útiköltség hozzájárulást tudunk biztosítani. Jelentkezésedet (név, szervezet, telefonszám) a következő e-mail címre kérjük továbbítani: Horváth Kinga, Tanácsadók a Fenntartható Fejlődésért horvath.kinga@tff.hu – tel: 06 70/326 5830

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás