A rovat kizárólagos támogatója

Szigetelés ajándékba – Knauf sajtóút

Dátum: 2014. november 06.

Helyszín: Budapest - Hajdúdorog - Budapest

Letölthető anyagok:

3

Európa-szerte és Magyarországon is először nyert gyakorlati bizonyítást, hogy korszerű szigeteléssel akár 46%-kal is csökkenthető a téli fűtési költség, így egy átlagos méretű házban lakó család 114.000 forintot is megtakaríthat fűtési rezsiköltségéből.

A Knauf Insulation Kft. a Budapesti Műszaki Egyetem szakembereinek bevonásával, a Magyar Energiahatékonysági Intézet és a Pannon Építőműhely Kft. szakmai támogatásával indította el és valósította meg az első, valós körülmények között végzett épület energiahatékonysági összehasonlító programot, amelyben 2 családi ház vett részt. Az egyedülálló és világhírűvé vált Nálamszigetelnek Program most, a második szigetelt ház átadásával zárul.

Ezúton tisztelettel meghívunk a projekt Hajdúdorogra szervezett sajtóútjára, amelynek keretében átadják a Nálamszigetelnek Program keretében leszigetelt második házat és beszámolnak az egyedülálló épület-energiahatékonysági program eredményeiről. 

A sajtóút időpontja:
2014. november 6. (csütörtök) 8:00

Indulás és érkezés:

14. kerület, Budapest, Mexikói úti földalatti megálló  

Az utazás busszal történik. A férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes regisztráció szükséges! Visszajelzésedet az alábbi elérhetőségeken várom.

 Üdvözlettel:

Tölgyi Krisztina
Account Manager – Press and Media Relations

Premier Communications
1053 Budapest, Fejér György u. 8. I/2

T: +36-1/483-1860 | M: +36-30/915-9002

E: tolgyi@premiercom.hu | W: www.premiercom.hu

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás