A rovat kizárólagos támogatója

Távhő Ökocímkék ünnepélyes átadása

Dátum: 2017. november 14.

Helyszín: AQUAWORLD Resort Budapest

A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége 2017. november 14-15-én immár 17. alkalommal rendezi meg a távhőszektor újdonságairól, aktualitásairól szóló szakmai rendezvényét, amelynek keretében 1. alkalommal kerülnek átadásra a távfűtési rendszerek környezetre gyakorolt hatását bemutató Távhő Ökocímkék.

A Távhő Ökocímke ünnepélyes átadóra 2017. november 14-én kerül sor 13.00-14.10 óra között az AQUAWORLD Resort Budapest**** Hotel és Élményfürdő Szálloda konferenciatermében.
A konferencia sajtónyilvános részét Szabó Zsolt úrnak, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkárának az „Okos városi megoldások a zöldenergia területén” című előadása nyitja.
Ezt követően kerül sor a Távhő Ökocímkék átadására, amelyeket pályázati úton igényelt az alábbi 6 távhőszolgáltató vállalat:
• PÉTÁV Pécsi Távfűtő Kft. • Szentes Városi Szolgáltató Kft. • Komlói Fűtőerőmű Zrt. • FŐTÁV Zrt. • Miskolci Hőszolgáltató Kft. • Régióhő Kft.

Az ünnepélyes átadót követően sajtótájékoztatót tart Szabó Zsolt államtitkár úr és Orbán Tibor a MaTáSzSz elnöke.

A sajtótájékoztatóra ezúton tisztelettel meghívom, az eseményről készült tudósításukat megköszönöm!

Részvételi szándékát az info@tavho.org címen szíveskedjen jelezni.

Lakásvásárlás előtt áll? Önt is érdekelheti a Távhő Ökocímke
 

Lakásvásárlás előtt áll? Önt is érdekelheti a Távhő Ökocímke

Novemberben kapják kézhez első ízben távhőszolgáltató vállalatok a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége által létrehozott Távhő Ökocímkét, amely a háztartási eszközökről már jól ismert energiacímkékhez hasonlóan minden fogyasztó számára nyilvánvalóvá teszi az adott távfűtési rendszer környezetre gyakorolt hatását.

A távfűtés az új zöld?
A lakáskeresés egyik meghatározó döntési szempontja az új otthon fűtési rendszere. A távfűtéses lakások az elmúlt években pont a fűtési mód miatt nem örvendtek túl nagy népszerűségnek, ami nem csoda a korábbi tapasztalatok tükrében. Az elmúlt években azonban a távhő gyors ütemű fejlesztéseinek köszönhetően, egyre inkább népszerűvé válik a lakáskeresők körében is, hiszen nemcsak energiahatékony és környezetbarát, de olyan egyedi előnyöket is kínál, amely miatt az egyik legelőnyösebb választásnak tűnik az egyéb fűtési rendszerekkel összehasonlítva.

A távhő ugyanis abszolút biztonságos
– gondoljunk csak a gázfűtésnél előforduló szén-monoxid szivárgás lehetőségére
– kényelmes, és ma már a hőfok szabályozása, és ezáltal a tényleges fogyasztás utáni fizetés lehetősége is könnyedén megoldható.

 

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás