A rovat kizárólagos támogatója

TOP 25 legbefolyásosabb magyar zöld személyiség – GREEN BRANDS gála

Dátum: 2023. március 20.

Helyszín: Danubius Hotel Helia, 1033 Budapest, Kárpát utca 62-64.

GREEN BRANDS Hungary

Letölthető anyagok:

sajtomeghivo-top-25-magyar-zold-szemelyiseg-es-green-brands-regios-gala-41536d2f.pdf

A GREEN BRANDS Hungary és a GB Academy nevében szeretettel meghívjuk sajtótájékoztatónkra, amelynek témája a TOP 25 legbefolyásosabb magyar zöld személyiség listája és a GREEN BRANDS közép-európai díjkiosztó gálája.
A GREEN BRANDS Európa egyik legismertebb zöld tanúsítása, amelyet szakmai zsűri ítélete nyomán termékek, cégek és szolgáltatások nyerhetnek el. Az EU egyetlen elismert, független tanúsítványának magyar, cseh és szlovák nyertesei először vesznek részt ünnepélyes díjkiosztó gálán Budapesten, ahol megkapják a minősítéssel járó trófeáikat és oklevelüket. Az eseményt megtiszteli jelenlétével Norbert Lux, a GREEN BRANDS német alapítója is, aki örömmel áll a sajtó rendelkezésére.

Az ünnepélyes alkalomból először, hagyományteremtő jelleggel jelenik meg a TOP25 legbefolyásosabb zöld személyiség listája Magyarországon egy kiadványban, amelyet itt mutatunk be a sajtónak. A nyertesekről a száz fenntarthatósági menedzserből és fenntarthatóságot oktató szakemberből álló GB Academy  (Green Business Academy) tagsága választotta ki. A lista szereplőit és a kiválasztás módszereit a GB Academy alapítói mutatják be.

A sajtótájékoztató résztvevői:
Norbert Lux, a GREEN BRANDS alapítója (Németország)
Wiszkidenszky András, a GREEN BRANDS közép-európai igazgatója, a GB Academy társalapítója
Lévai Gábor, a GREEN BRANDS Hungary ügyvezető igazgatója, a GB Academy társalapítója

Időpont: 2023. március 20. hétfő 14.00

A rendezvényen fotó és videofelvétel szabadon készíthető, a résztvevők interjúra állnak a sajtó képviselői rendelkezésére.

Regisztráció: Csulák Dóra, Region Media  dora@regionmedia.hu +36209966848

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás