A rovat kizárólagos támogatója

Tudományos tények a Greenpeace hamis állításai helyett

Dátum: 2012. január 25.

Helyszín: Budapest, Lövőház u. 33.

Forrás: http://www.tkv.hu

A Tatai Környezetvédelmi Zrt. tisztelettel meghívja Önt 2012. január 25-én, szerdán 10 óra 30 perckor kezdődő Tudományos tények a Greenpeace hamis állításai helyett című sajtótájékoztatójára  melynek helyszíne: Art Caffee, 1024 Budapest, Lövőház u. 33.

A Greenpeace bejelentette, hogy ma oly divatos „európai uniós jogsértési eljárást” kezdeményez a Tatai Környezetvédelmi Zrt. ellen az Európai Unió Magyarországi Képviseleténél. Noha ez jogi abszurditás, hiszen ilyen eljárás kizárólag egyes tagországok ellen folyhat és vállalatok ellen nem, a Tatai Környezetvédelmi Zrt. minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy az Unió szervezetei is megismerhessék tevékenységét. Ezért a Tatai Környezetvédelmi Zrt. dokumentum gyűjteményt ad át a tájékozódásuk megkönnyítése érdekében Ambrus Dániel úrnak, az uniós Képviselet politikai vezetőjének és meghívja a Képviselet szakértőit, hogy a helyszínen győződjenek meg a Greenpeace állításainak megalapozatlanságáról.

A sajtó képviselőit a Tatai Környezetvédelmi Zrt. az Európai Unió Háza melletti épületben található Art Caffee-ban (1024. Lövőház u. 33) tájékoztatja a dokumentumok átadásáról, valamint látványos kísérlet keretében szemlélteti, hogy a Greenpeace állításai hamisak, és tudományos tények bizonyítják, hogy az Almásfüzitőn végzett munka javítja a környék környezeti állapotát.

További információ:

Cseszregi Róbert szóvivő, Tatai Környezetvédelmi Zrt.
mobil: + 36 30 570 4939 e-mail: cseszregi.robert@tkv.hu

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás