A rovat kizárólagos támogatója

Újrahasznosítási Hónap 2011 nyitó sajtótájékoztató

Dátum: 2011. szeptember 06.

Helyszín: Millenáris Park Budapest Lövőház u. 35

Azok a gyerekek, akik nyolc évvel ezelőtt elsőként próbálták ki az ÖKO-Pannon interaktív játékait, ma tizenéves kamaszok vagy fiatal felnőttek. A szelektív hulladékgyűjtés nekik már természetes – jó szokásukról akkor sem mondanak le, ha a nyár nagy részét egy fesztiválról fesztiválra hurcolt viharvert sátorban töltik. A körforgásban nincs megállás: a szelektíven gyűjtött hulladék a Volton, a Balaton Soundon vagy a Szigeten is újrahasznosul – a játékosan szerzett tudás pedig idővel életformává alakul. Indul az Újrahasznosítási Hónap, az utazó kiállítás új látogatókra vár.

Szeptember 6-án útnak indul az ÖKO-Pannon interaktív rendezvénykamionja, hogy egy hónapon át játékos eszközökkel a hulladékok újrahasznosítására buzdítsa Magyarországot. Az Újrahasznosítási Hónap 2011-ben minden idők legsikeresebb zöld fesztiválidényét követi: a nyár nagy zenei rendezvényein szelektíven összegyűjtött hulladék mennyisége már a sorban utolsó Szegedi Ifjúsági Napok előtt meghaladta a tavalyi értéket.

Szeretettel meghívjuk Önt a 2011-es Újrahasznosítási Hónapot indító budapesti sajtóbemutatóra!

A programot megnyitja:

Viszkei György, az ÖKO-Pannon Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója

Az idei fesztiválszezon eredményeiről beszámol Sziromi-Nagy Tamás, a Zöldövezet Társulás elnöke

Időpont: 2011. szeptember 6., kedd, 10 óra
Helyszín: Budapest, II. ker. Millenáris Park

Az Újrahasznosítási Hónap kiállítóeszközeit a Csodák Palotája tervezői készítették, minden kipróbálható, megérinthető és ingyenes.

Kérjük, részvételi szándékát jelezze Kiss Hubának a 06-1/312-7289-es telefonszámon vagy a hkiss@noguchi.hu e-mail címen.

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás