A rovat kizárólagos támogatója

VIII. Országos Vadgasztronómiai Fesztivál

Dátum: 2014. szeptember 06.

Helyszín: SOPONYA Ökoturisztikai Központ

Letölthető anyagok:

3

Szeretettel és tisztelettel várjuk Önt és munkatársait a VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. VIII. Országos Vadgasztronómiai Fesztiválján 2014. szeptember 6-án tartandó sajtótájékoztatóra.

Szeptember 06. 11.00 órakor a Hubertus szobornál az Ökocentrum parkjában kerül sor.
Természetesen a sajtó látogatása rendezvényünkön ingyenes. Minden jelentkező munkatárs egy kóstoló jegyet átvehet a regisztrációs sátornál.
Kérem, jelezzen vissza számomra, hogy számíthatunk-e részvételére. 
Dr. Gombás Katalin  Közjóléti és kommunikációs osztályvezető
gombask@vadex.hu
+36-22-510-500
+36-20-310-94-79
VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási ZRT.
8000, Székesfehérvár, Tolnai u. 1.

A VADEX Mezőföldi Erdő- és Vadgazdálkodási Zrt. 2014. szeptember 6-án rendezi meg a VIII. Országos Vadgasztronómiai Fesztivált a soponyai Sárvíz-Völgye Erdészeti-, Vadászati-, és Ökoturisztikai Központjában, melynek keretén belül kerül lebonyolításra a
XXII. Fejér Megyei Vadásznap is. Célunk egy olyan közösségi összefogással rendezett nemzetközi találkozó lebonyolítása, mely összekovácsolja a természet, az ökoturizmus, a nívós vadászati kultúra, a vadhús és borfogyasztás, a vadgasztronómia szerelmeseit.

A rendezvény fővédnöke: Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök helyettes úr,

védnökök: Dr. Fazekas Sándor Földművelésügyi miniszter és
Dr. Jámbor László az Országos Magyar Vadászkamara elnöke.

Az immár hagyományos, kreatív „Vadételek Asztala” Vadgasztronómiai Nemzetközi Szakácstalálkozó nemcsak a résztvevő csapatok számára nyújt kiemelkedő gasztronómiai élményt, hanem a rendezvényre látogató nagyközönségnek is.

A koronglövész kupa, a nemzetközi retriever vadászkutyaverseny mellett, kisállat bemutató, erdei iskola, az Európa és világbajnok preparátorok kiállítása marasztalja a kicsiket és nagyokat. A kulturális programot a vadászkürt-együttesek műsora nyitja meg. A délután már a nemzetközi folklór jegyében telik, a talpalávalóról a Kákics együttes, az abai fúvósok, a a Soponyai Délibáb Népdalkör gondoskodik, a színpadon pedig a „Felszállott a Páva” döntős Alba-Regia táncegyüttes és a lengyel Zwierzyniec néptáncegyüttes is fellép.
A STIHL-Timbersports magyar favágó válogatott bemutatója mellett a terepjárók szerelmeseinek kialakított erdei akadálypálya, lovas fogatozás és retriever bemutató színesíti a baráti, családi hangulatú szombat délutánt.
A rendezvényre ez évben is több mint ötezer látogatót várunk az ország minden részéről.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás