A rovat kizárólagos támogatója

WWF utazó kiállítás megnyitója

Dátum: 2011. szeptember 06.

Helyszín: Kecskemét, Művelődési ház előtt, Deák Ferenc tér

Idén ünnepli 50. születésnapját a WWF, a világ egyik legnagyobb természetvédelmi szervezte. Az alapítvány magyarországi csapata pedig immáron 20 éve küzd a hazai természetvédelemért. Ehhez a két jeles dátumhoz kapcsolódóan a WWF és a szintén 20 esztendős Szerencsejáték Zrt. kiállítás sorozatot indított.

A tárlaton veszélyeztetett állatfajok képei láthatók, és a két szervezet együttműködéséről is olvashatnak az érdeklődők. Első helyszínünk Győr volt, majd Miskolcra és Debrecenbe költözött a kiállítás, most pedig Kecskemétre érkezik a tárlat. Itt szeptember 5. és 18. között a Művelődési ház előtt, a Deák Ferenc téren tekintheti meg minden érdeklődő a csodálatos fotókat.

Szeretettel meghívjuk a kiállítás megnyitójára. A plakátok megtekintésén túl alkalma nyílik a sorsjegyek sikerébe is belelátni, vagy abba, hogyan járult hozzá a sorsjegyekből származó bevétel a megmaradt pusztai tölgyesek megmentéséhez. A helyszínen vagy akár telefonon is szívesen ad interjút a témában Figeczky Gábor, a WWF Magyarország megbízott igazgatója valamint Tulik Ágnes, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs igazgatóhelyettese és szóvivője.

Időpont: 2011. szeptember 6. (kedd) 11:00
Helyszín: Kecskemét, Művelődési ház előtt, Deák Ferenc tér

További információ + részvételi szándékát kérjük, jelezze

Antal Alexa 0630 655 2407
alexa.antal@wwf.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás