A rovat kizárólagos támogatója

Parkerdő természetesen – szakmai bejárás

Dátum: 2011. szeptember 07.

Helyszín: Gödöllő, Veresegyház, Domony-völgy

A Pilisi Parkerdő Zrt. tisztelettel meghívja Önt  2011. szeptember 7-én, 14.00 órára a Magyar Állam és az Európai Unió közös finanszírozásában megvalósuló „PARKERDŐ TERMÉSZETESEN 2010-2012” CÍMŰ TERMÉSZETVÉDELMI PROGRAM KERETÉBEN ZAJLÓ GÖDÖLLŐT ÉS TÉRSÉGÉT ÉRINTŐ MUNKÁLATOK EDDIGI EREDMÉNYEIT BEMUTATÓ KÖZÖS SZAKMAI BEJÁRÁSRA.

Az eseményen résztvevők megismerkedhetnek azokkal a korszerű erdészeti eljárásokkal, módszerekkel, amelyek alkalmazásával a pályázat érintette területeken néhány év múlva már egészségesebb, a jövőben önmagukat megújítani képes erdőállományok hozhatók létre. A szakmai bejárás során tájékoztatást adunk a „Parkerdő természetesen 2010-2012” program egyéb területeket érintő munkálatairól is.

A bejárás helyszíne: Gödöllő, Veresegyház, Domony-völgy
A bejárást vezeti: Lomniczi Gergely a Pilisi Parkerdő Zrt. szóvivője

Tervezett program:

13.45-14.00 találkozó a Pilisi Parkerdő Zrt. Gödöllői Erdészeténél (Gödöllő, Csemete kert 13.)
14.00-14.20 a bejárás kiindulópontjának megközelítése az erdészet autóival
14.20-14.40 tájékoztatás a „Parkerdő természetesen 2010-2012” program főbb elemeiről, különös tekintettel a Gödöllőt és térségét érintő munkálatokról – a bejárás helyszínén eddig végzett erdőszerkezet-átalakítási beavatkozások bemutatása és a pályázat keretében zajló további feladatok ütemezése
14.40-15.10 rövid séta a bejárás következő helyszínére, majd ott a bálványfa visszaszorítás gyakorlati, természetvédelmi indokoltságának, a kezelés technikai lépéseinek bemutatása
kb. 15.30-kor visszaérkezés a kiindulási pontra

A bejárás célja, hogy a Pilisi Parkerdő Zrt. – mint az érintett terület gazdája és kezelője – tájékoztatást adjon a Gödöllő környéki erdők kijelölt területeinek Európai Uniós forrásból történő megújulásáról, az azzal kapcsolatos erdészeti munkálatokról, valamint a beavatkozás jövőbeni várható hatásairól.

A programot csak szélsőséges időjárási körülmények esetén halasztjuk el. Kérjük, amennyiben nem biztos a megrendezést illetően, indulás előtt tájékozódjon a 06-20-984-6134-es telefonszámon.

Részvételi szándékáról szíves visszajelzést kérünk a morva.gabor@pprt.hu e-mail címen. A programmal kapcsolatos további információkért kérjük, hívja Lomniczi Gergelyt a fenti mobilszámon!

MEGTISZTELŐ JELENLÉTÉRE SZÁMÍTUNK! PARKERDŐ – TERMÉSZETESEN

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás