A rovat kizárólagos támogatója

Hármashatár-hegy ökoturisztikai értékei

Dátum: 2012. szeptember 12.

Helyszín: Budapest III. kerület, Hármashatár-hegy

A Pilisi Parkerdő Zrt. tisztelettel meghívja Önöket a „MEGVÉDI A PILISI PARKERDŐ ZRT. A HÁRMASHATÁR-HEGY ÖKOTURISZTIKAI ÉRTÉKEIT! – Tisztességtelen haszonszerző ellen lép fel az erdőgazdaság” című, helyszíni bejárással összekötött sajtóeseményére.

A sajtótájékoztatón bemutatjuk, hogyan akadályozza egy cég és annak vezetője Budapest egyik legszebb, egyedülálló panorámát biztosító területének kirándulópontként való fejlesztését. A ZöldBázis Turistaközpont egy olyan fejlesztés előtt áll, mely méltó a hely repüléstörténeti hagyományaihoz, egyszerre kívánja kiszolgálni a környéken jelentkező ökoturisztikai és a sportolási igényeket, vagyis a siklóernyőzést, a sárkányrepülést, a kerékpározást, a futást, valamint a gyalogos turizmust, ugyanakkor nem veszélyezteti a terület természeti értékeit.

Az sajtóesemény időpontja: 2012. szeptember 12. (szerda) 11:00

Az esemény helyszíne: Pilisi Parkerdő Zrt. – ZöldBázis Turistaközpont (Budapest III. kerület, Hármashatár-hegy) Javasolt megközelítés: Kolosy tér – Szépvölgyi út – (a Pálvölgyi-barlang mellett elhaladva, az azt követő erdős szakaszon a Fenyőgyöngye buszfordulónál jobbra térve a Hármashatár-hegyi útra) – Hármashatár-hegyi út. Az aszfaltút végén található a ZöldBázis Turistaközpont.
Parkolás: A helyszínen biztosított

Regisztrációs visszajelzés:
Vígh Andrea kommunikációs előadó
Pilisi Parkerdő Zrt.
Telefon: +36 20/9846-166
E-mail: vigh.andrea@pprt.hu

További információ:
Lomniczi Gergely szóvivő
Pilisi Parkerdő Zrt.
Telefon: +36 20/9846-134
E-mail: lomniczi.gergely@pprt.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás