A rovat kizárólagos támogatója

Országos Atomenergia Hivatal évnyitó sajtótájékoztató

Dátum: 2013. január 15.

Helyszín: Budapest, Fényes A. u. 4.

Megint eltelt egy, ezúttal kimondottan mozgalmas év, amelyben az Országos Atomenergia Hivatal is többször került a figyelem középpontjába.

A Paksi Atomerőmű üzemidő-hosszabbítási engedélykérelmének felülvizsgálata és az engedély kiadása, valamint az európai atomerőművek Célzott Biztonsági Felülvizsgálatával kapcsolatos sokrétű munka komoly feladatokat jelentett a hivatal és az érintett nemzetközi szervezetek, hazai vállalatok szakemberei számára. Magyarország nukleáris védettségének megerősítése olyan kimagasló módon ment végbe, amely a nemzetközi színvonalat is messze meghaladja.

Igen sok közérdeklődésre számot tartó esemény történt mind a Hivatal életében, mind nemzetközi kapcsolataink terén, ezért úgy gondoljuk, hogy az év elején érdemes együtt áttekinteni a 2012. év legfontosabb eseményeit, sikereit és tanulságait, valamint a Hivatal előtt álló feladatokat, ezért

2013. január 15-én, kedden 10:00-kor

évnyitó sajtótájékoztatót tartunk, amelyre tisztelettel meghívjuk.

A sajtótájékoztató helyszíne: 1036 Budapest, Fényes A. u. 4.

Kérjük, hogy részvételi szándékát szíveskedjen telefonon, faxon vagy e-mailben jelezni (telefon: 436-4802, fax: 436-4843, e-mail: haea@haea.gov.hu).

Üdvözlettel,
Dr. Rónaky József
ORSZÁGOS ATOMENERGIA HIVATAL FŐIGAZGATÓ

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás