A rovat kizárólagos támogatója

Virágos Magyarországért verseny sajtótájékoztató

Dátum: 2013. március 25.

Helyszín: Danubius Hotel Astoria City Center

Forrás: http://https://www.facebook.com/elmenyitthon?ref=ts

A Magyar Turizmus Zrt. által koordinált Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyt 2013-ban huszadik alkalommal hirdeti meg a verseny szervezőbizottsága. A Magyarország egyik legsikeresebb versenyének aktuális kérdéseiről tartandó sajtóbeszélgetésre hívja meg Önt Mártonné Máthé Kinga, a Magyar Turizmus Zrt. belföldi igazgatója és Prutkay János, a Virágos Magyarországért Szervező Bizottságának elnöke.

A Virágos Magyarországért verseny az Európai Virágos Városok és Falvak Versenyéhez kapcsolódik. 2013-ban Magyarországot Hévíz és Csopak képviseli a nemzetközi megmérettetésben. Papp Gábor, Hévíz polgármestere tájékoztat a város felkészüléséről, míg Csopak programját Ambrus Tibor polgármester mutatja be.

Időpont: 2013. március 25., hétfő, 10.00 óra
Helyszín: Danubius Hotel Astoria City Center, Zöld szalon 1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 19-21.
Regisztráció: 9.30 órától

A rendezvény létszámkorlátos, ezért előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát 2013. március 21-ig a Magyar Turizmus Zrt. Társasági Kommunikációs Irodáján jelezze Faics Karinánál a pr@itthon.hu e-mail címen, vagy a 488-8748-as telefonszámon! Jelentkezését írásban visszaigazoljuk.

Szeretettel várjuk!
Üdvözlettel:
A Virágos Magyarországért környezetszépítő verseny Szervező Bizottsága

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás