A rovat kizárólagos támogatója

Alapvető jogok biztosa és két helyettese közös sajtótájékoztatója

Dátum: 2014. február 10.

Helyszín: Budapest, Nádor u. 22

A rendezvényen Dr. Székely László ombudsman, dr. Szalayné dr. Sándor Erzsébet a Magyarországon élő nemzetiségek jogainak védelmét ellátó biztoshelyettes és dr. Szabó Marcel a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó biztoshelyettes a 2014-es év terveiről, az aktuális vizsgálatokról, megállapításokról tájékoztat.

A résztvevők információkat hallhatnak a közérdekű bejelentésekkel kapcsolatos ombudsmani megbízatás végrehajtásának első tapasztalatairól, a kínzás és más kegyetlen, embertelen vagy megalázó bánásmód vagy büntetés elleni nemzetközi egyezményből (OPCAT) fakadó feladatokra való felkészülésről.

Az alapvető jogok biztosa és két helyettese az ombudsmani rendszer változása óta most először tart együtt sajtótájékoztatót, ami alkalmat ad a közös munka, a szakterületek együttműködésének bemutatására is.

Időpont: 2014. február 10. (hétfő) 14.00 óra

Helyszín: az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának Díszterme  1051 Budapest, Nádor u. 22.)

Kérem, hogy részvételi szándékáról, a rendezvényhez kapcsolódó szakmai igényeiről tájékoztasson a bernat.gyorgy@ajbh.hu címen, vagy a következő telefonszámok egyikén: +3630/9702702, illetve 1/4757-145.

Üdvözlettel:

Bernát György
vezető-főtanácsos, sajtóreferens
AJBH

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás