A rovat kizárólagos támogatója

A Föld jövője – NaturAqua PlantBottleTM sajtóesemény

Dátum: 2015. június 17.

Helyszín: Budapest, Petőfi híd budai hídfő

 Ökológiai lábnyom? Szelektív hulladékgyűjtés? Környezetbarát csomagolás? „Zöld” életmód? Vajon ezekről mennyit tudnak a magyarok, mennyire és mit próbálnak tenni a Föld jövőjéért? Ezekre és még sok más környezetvédelemmel kapcsolatos kérdésre adott választ a lakosság a NaturAqua megbízásából készült friss, „A Föld jövője” elnevezésű reprezentatív közvéleménykutatás során, amelynek eredményeit most szeretnénk megosztani.

Az idei évben jelentős innováció valósult meg a NaturAqua márkánál: a természetes ásványvíz ezentúl a jövő élelmiszercsomagolási technológiáját, a PlantBottle Technológiát™ alkalmazza.

Ha érdekel, hogy valójában mennyire gondolkodik „zölden” a lakosság, szeretnél többet megtudni a PlantBottle™-ről és találkozni a nagyköveteinkkel, Ürge-Vorsatz Diána, Nobel-békedíjas klímakutatóval, D. Tóth Kriszta íróval és Szilágyi Áron, olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívóval, akkor várunk Téged a

NaturAqua PlantBottleTM – „A Föld jövője” elnevezésű sajtóeseményre, amelynek időpontja 2015. június 17., szerda reggel 9 óra 30 perc és helyszíne az A38 hajó A2 terme  (Budapest, Petőfi híd budai hídfő). 

R.S.V.P.:
Részvételi szándékodat kérjük, jelezd a következő elérhetőségek valamelyikén legkésőbb június 16., kedd éjfélig.
E-mail: d.telek@well.hu, telefon: 06 30 56 111 50.

Várunk szeretettel!
Üdvözlettel:
A NaturAqua csapata

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás