Zöldtetők a Fenntarthatósági Nap 4. rendezvényén

A rovat kizárólagos támogatója

"A Fenntarthatósági Nap egy rendhagyó szakmai konferencia és kiállítás, aminek fő célcsoportjai a fiatalok. Amiben mindez különbözik más szakmai eseménytől, az a lendület, az interaktivitás, a hiperaktivitás, és a komplexitás.

A résztvevők olyan közszereplők (művészek, tanárok, üzleti szereplők, civil szervezetek tagjai, politikai szereplők, stb.) , akik a szervezők szerint valóban hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, valamilyen kimagasló eredményt tudhatnak magukénak ezen a téren.

Nagyon fontos, hogy ezen a rendezvényen ne a feszültség, ne az egymásra mutogatás legyen a fókuszban, hanem a megoldás.

A rendezvény szerves része a kiállítás is, ahol előadásokon az elhangzottakat meg is lehet nézni, tapasztalni. Olyan témák merülnek tehát fel, amiről nem csak beszélni lehet, hanem konkrétan tenni is érte már Magyarországon is. Este Fenntartható afterparty zárja az eseményt."

Az esemény alcíme Felelősségvállalás = Pozitív Energia.

Az ingyenes belépéshez előzetesen a FN4 honlapján lehet regisztrálni.

A honlapról: "A Fenntarthatósági Nap 4 keretében ismét meghirdetjük pályázatunkat – azonos kategóriák,különböző témák, de mind fenntartható.Mutasd meg, mihez értesz: filmforgatás, fotózás, festés, formatervezés vagy zene? A lényeg, hogy maradj a témánál, ami a fenntarthatóság, és ezen belül alkoss valamit a 3 kategória egyikéről, másikáról vagy mindháromról."

A pályázat egyik kiemelt témája a VÍZ!

A zöldfelületek növelése, zöldtetők városi méretű hálózata eredményezheti a tisztább és sokkal kontroláltabb vízlefolyást, a csökkentett energiaigényt és egy megnövekedett jólét érzését.

Zöldtetőkkel az árvizek ellen – Civil partnerség a vízügyi tervezésben
Ehhez az ideához várjuk ötletgazdák jelentkezését. "Fess, rajzolj, építs, fotózz, tervezz, vagy bármi más…" és hirdesd a zöldtetőt (is)!

A facebookon is ott vagyunk! Keresd a Zöldtetőépítők Országos Szövetségét/ a ZÉOSZ-t!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás