Verespatak a Marczibányi téren

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2012. március 04. - 2012. március 20.

Helyszín: Budapest, Marczibányi tér 5/a.

A „Verespatak múltja, jelene és jövője képekben” című vándorkiállítás 2007 februárja óta járja az országot, angol nyelvű változata már az észak-amerikai kontinenst is beutazta.  A Közép-Európa Klub által kezdeményezett és rendezett kiállítás 2012. március 4-én Budapestre, a Marczibányi Téri Művelődési Központba (1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a.) érkezik, és március 20-ig ott látható.

Szeretettel meghívunk és várunk mindenkit, különösen azokat, akik még nem adták fel a küzdelmet Verespatak megmentéséért
a "VERESPATAK múltja, jelene, jövője KÉPEKBEN" című vándorkiállítás 251. megnyitójára!  Ezen a megnyitón hozza nyilvánosságra a "MIÉRT KELL MEGMENTENÜNK VERESPATAKOT?" címmel a Kárpát-medencei szülőknek és nagyszülőknek küldendő, 2011. november 20-án, a Gyermekek Jogainak Világnapján írt nyílt levelét Kelemen József, a KÖZÉP-EURÓPA KLUB főtitkára.

Verespatak jövője még mindig aktuális kérdés, sőt lehet, hogy egyre inkább azzá válik, ez tükröződik a kiállítás megnyitóján is, amelyre
március 4-én, vasárnap du. 4 órakor kerül sor.

A megnyitó beszélgetésen részt vesz Gadó György Pál természetvédelmi szakmérnök, környezetvédő, a Magyar Rádió külső munkatársa, Kelemen József a vándorkiállítás rendezője , a Közép-Európa Klub főtitkára és Kocsis Tibor, az Új Eldorádó című film rendezője is. A nagyközönség most láthatja először Kocsis Tibor új filmje, a „300 tonna arany” rövid előzetesét.

Marczibányi Téri Művelődési Központ
1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a.
 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás