TeSzedd 2012! – Összefogás a tiszta Magyarországért

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2012. június 02.

Helyszín: országos programok

Környezetünk értékeinek megőrzése közös felelősségünk, a jelen és a jövő nemzedékek életfeltételeinek záloga. Ezt felismerve a magyar kormányzat civil szervezetek összefogásával 2012. június 2-án nagyszabású hulladékgyűjtési akciót szervez.

A belterületek megtisztítását tűzte ki célul idén a „TeSzedd! – Összefogás a tiszta Magyarországért” mozgalom. Az ország legnagyobb hulladékgyűjtési akcióját június 2-án reggel 8 és este 6 óra között rendezi meg közösen a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Belügyminisztérium, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség és az Országos Polgárőr Szövetség. A szervezők ebben az évben is várják a vállalatok, önkormányzatok, iskolák, civil szervezetek, egyéni önkéntesek jelentkezését Baranya és Somogy megyékben.

Kérjük, regisztráljon a www.teszedd.hu honlapon május 30-ig, ahonnan további információkat tudhat meg, és felveheti az illetékes szervezetekkel a kapcsolatot. Baranya és Somogy megyékben a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság, a Dél-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség, Duna Dráva Nemzeti Park, Nemzeti Környezetügyi Intézet Dél-dunántúli Kirendeltsége valamint a Polgárőr Szövetségek szervezésében valósul meg a program

Most Ön személyesen is hozzájárulhat a magyarországi akció sikeréhez!
Legyen részese a „TeSzedd 2012 – Összefogás a tiszta Magyarországért" országos hulladékgyűjtési akciónak!
 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás