Kármentesítés aktuális kérdései 2013

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2013. március 21. - 2013. március 22.

Helyszín: Hotel Aréna, 1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.

URL: részletek a konferencia honlapján >>>

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége ismét megrendezi hagyományos konferenciáját KÁRMENTESÍTÉS témakörben.

A legutolsó, 2011-ben rendezett konferencia óta a világgazdasági környezet bizonytalansága, a hazai gazdaság állapota a kármentesítési igények változásában is lemérhető. Költség-érzékenyebbek lettünk, ez pedig kikényszeríti az intenzívebb, hatékonyabb kármentesítési technológiákat. Most zárul a 2006-2013-as európai uniós költségvetési ciklus, beérnek a KEOP, GOP K+F eredmények. Az utóbbi időben problémát jelent a korábbi években még engedéllyel használt növényvédőszerek megjelenése a felszín alatti vizekben, ráadásul ezek határértéke is szigorodott. A hagyományon túl, mindezek a változások és újdonságok időszerűvé teszik az új tanácskozás megszervezését.

A szervező bizottság alapcélja a vitafórum lehetőségeinek biztosítása. Számos, a szakmát érintő probléma akadályozza a legnagyobb hatékonyságú beavatkozások alkalmazását. Amennyiben ezekről a hatóság, a vállalkozó és a kötelezett nyílt párbeszédet tud folytatni, a konferencia ajánlásaival képes lesz a jogalkotó, a jogalkalmazó, a vállalkozói és a szakértői oldal figyelmét a változtatásokra felhívni.

A rendezvényt a Magyar Mérnöki Kamaránál akkreditáltatjuk.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás