Ingyenes elsősegélynyújtó tanfolyam közhasznú civil szervezetek munkatársai számára

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2014. január 20. - 2014. február 15.

Helyszín: Budapest

Letölthető anyag

Felhívás közhasznú civil szervezetek számára

A Horus Szervező Közvetítő Kft. közhasznú civil szervezetek számára pályázatot ír ki egy napos, interaktív, ingyenes elsősegélynyújtó tanfolyam igénybevételére.
A halál csak 5 percig visszafordítható. Ha nincs a közelben hozzáértő, vállalkozó ember, a mentő érkezéséig a balesetet szenvedő, beteg ember meghal.
Egy napos interaktív tanfolyamunkon, amelyet diplomás mentőtiszt tart, megtanítjuk az esősegélynyújtás alapvető tudnivalóit. Az oktatás jó hangulatú, az oktató szuggessziv előadásmódjának köszönhetően megtanít – életből vett példákon keresztül – az újraélesztés, betegellátások, rosszullétek, sérülések ellátására.
Nálunk a résztvevők addig gyakorolnak, amíg biztonságosan megtanulják az újraélesztést ambu babán, stabil oldalfektetést, a defibrillátor használatát, a kivérzés elkerülését, stb. A tanfolyam egész napot vesz igénybe (9-18 óráig).
A nap végén a részvételről névre szóló igazolást, tanúsítványt adunk ki.
A tanfolyam jogosítvány megszerzéséhez is használható ebben az esetben a Vöröskeresztnél kell vizsgát tenni külön díjazással.
A tanfolyam felhasználható munkahelyi elsősegély nyújtási feladatok ellátását végző személy részére is – rendelet írja elő, hogy 50 fő feletti létszámot foglalkoztató cégnél kötelező ilyen képzettségű személy biztosítása – ebben az esetben a szóbeli és gyakorlati vizsgát nálunk teszi le a jelentkező a vizsgadíj megfizetésével.

A pályázat feltételei:

A támogatás civil szervezetenként 1 fő számára pályázható, a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével, illetve a civil szervezet közhasznúságát igazoló létesítő okirat másolatával 2014. február 15-ig nyújtható be. (A jelentkezési lap a honlapunkról is letölthető.)
Az elbírálás a jelentkezési lap kitöltése és a pályázott tanfolyam felhasználásának indoklása alapján történik.
A pályázat benyújtható e-mailen, vagy postai úton. A jelentkező tudomásul veszi, hogy amennyiben jelentkezés után a tanfolyamot nem veszi igénybe a tanfolyam részvételi díjának megfizetésére kötelezhető, amennyiben 48 órával előbb nem mondja le a tanfolyamot vagy helyetteséről nem gondoskodik.
A tanfolyam díja: 18 000 Ft.
A pályázatkiíró összesen 15 civil szervezet számára biztosítja a térítésmentes részvételt.
Iskolánk 20 éves tapasztalattal, széles profillal működik.
• 2011-ben újraélesztő tanfolyamok – 1200 tanuló
• munkahelyi elsősegély tanfolyamok
• elsősegély tanfolyamok jogosítványhoz
• Vakok Intézete – problémás gyerekek oktatása 6 éves kortól

Az tanfolyamok Budapesten az Astoriánál, jól megközelíthető helyen folynak és folyamatosan indulnak, előzetes időpont egyeztetés után vehetők igénybe.
A nyertes pályázókat e-mailen értesítjük.

Cím: Atilos Autósiskola, 1088 Budapest, Rákóczi út 9. fszt. 13. E-mail: info@atilos.hu, telefon: +36/ 2020-38-173
Információ az iskola ügyfélszolgálati idejében kérhető (hétfő, szerda 11-15 óráig), illetve e-mailen.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás