Hirdetés

Összefogtak az európai szinten működő, fiatalok által irányított szervezetek és hálózatok. A Generation Climate Europe a fiatalok és szakértők ötleteit, javaslatait gyűjti a klímaváltozás elleni hatékony fellépés, valamint az európai és globális méltányos klímakezelés érdekében.

Generation Climate Europe  (GCE) a legfőbb európai szinten működő, fiatalok által irányított szervezetek és hálózatok első környezeti koalíciója. Azon dolgoznak, hogy a fiatalok véleményét és igényeit európai szinten is meghallják és figyelembe vegyék. A klímavészhelyzet gyors és erőteljes lépéseket kíván, amely nem történhet meg a fiatalok bevonása nélkül, hiszen ők a jövő. Éppen ezért ez a környezeti koalíció az európai döntéshozókat kívánja megszólítani, hogy képviselje a fiatalok változtatásra irányuló törekvéseit és javaslatait.

 

2020. április 1-ig az alábbi KÉRDŐÍV kitöltésével te is elmondhatod a javaslataid, véleményed, ötleteid a klímavészhelyzet kezelésével kapcsolatban, ha szeretnéd, hogy a nyáron az EU Éghajlati Ifjúsági Csúcstalálkozóján (European Youth Summit on Climate) a te véleményed is a döntéshozók elé kerüljön.

A beérkező válaszok alapján egy tervezet készül majd, amely elvárásokat és ajánlásokat fogalmaz meg az igazságosan fenntartható gazdaság és társadalom, illetve az arra való átállás kapcsán.

Itt várják a véleményed

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás