A rovat kizárólagos támogatója

Termelőtől a fogyasztóig – méltányos, egészséges és környezetbarát élelmezés

Dátum: 2021. február 25.

Helyszín: virtuális tér - internet

A Farm to Fork (Termelőtől a fogyasztóig) stratégia az európai zöld megállapodás középpontjában áll, amelynek célja az élelmiszerrendszerek tisztességes, egészséges és környezetbarát kialakítása. Beszélgetésünk központi témája a méltányos, egészséges, fenntartható és környezetbarát élelmezés lesz.

Az előadást élőben a https://www.facebook.com/europapont oldalon online közvetítjük!

Dátum: 2021 február 25  – 18:00

Vendégeink:

Dezsény Zoltán – Magosvölgy Ökológiai Gazdaság (környezetgazdálkodási agrármérnökök)

Karalyos Gábor (Vegán Hegylakó) – színész, vegán “blogger”

Szombati Julianna – Szimpla Piac

Somogyi-Frizon Orsolya – az Európai Bizottság Mezőgazdasági Főigazgatóságának tisztviselője (felkérés alatt)

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás