A rovat kizárólagos támogatója

A Hírlevelünknek ez a most megjelent 34.száma végre egy olyan szám, amit már régóta szerettem volna összeállítani. Benne vannak a pontos elemezések a természet jelenlegi és várható változásairól (elmúlt évi OMSZ adatok, Balaton), a nemzetközi erőfeszítések és ezek kudarcai (Doha és az EU) és a helyi szintű cselekvés lehetőségei és eredményei.

Amit ebben a számban Pomázról, Pilisről és Tatabányáról olvashatunk, az azt mutatja, hogy a nehéz körülmények ellenére az önkormányzatok és a helyi közösségek képesek jó programokat kidolgozni, és ami ennél sokkal fontosabb az az, hogy ezek egy részét közösen, egymást támogatva meg is tudták valósítani.

A Hírlevél egyik célja éppen az, hogy ezeket a lehetőségeket és eredményeket minél többen megismerjék, és minél több településen tegyék fel a kérdést az emberek saját maguk számára: Itt és most mi mit tudunk tenni amikor a természet ilyen gyorsan változik körülöttünk?
Ezt a számot azért tartom különlegesnek, mert ez a száma sok embernek segíthet abban, hogy erre a kérdésre olyan választ találjon és abban, hogy ne csak nézői, olvasói vagy hallgatói legyenek a természet változásairól szóló híreknek, hanem ők maguk is megkeressék a helyi szintű cselekvés lehetőségeit.

Üdvözlettel:  Antal László

A Klímabarát Hírlevél 34. száma, itt érhető el>>>

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás