Hirdetés
(X)

Ha alaposan végiggondolod, rájöhetsz, hogy költözni nem egyszerű történet. Borzasztó megterhelő, sok részletre kell odafigyelni, és muszáj átlátni a folyamatot. Hamar beláthatod, hogy ez bizony szakemberek profilja, így érdemes hozzájuk fordulni.

Hogyan kérj jó árajánlatot?

Ha felhasználóbarát a weboldal, akkor jól látható helyen kell lennie az árajánlat kérése gombnak vagy fülnek is. Az összes költöztetés egyénre szabott, ezért az ajánlatkérés lépését nem tudjuk megspórolni. A Visszuk.hu csapatának oldalán a kérdések már eleve úgy szerepelnek, hogy a kezedet fogva vezetnek végig az összes felmerülő problémán. Neked csak precízen, pontosan be kell írni a helyes válaszokat.

Rögtön az elején tisztázásra kerül, hogy pontosan honnan hová szeretnél költözni. Be tudod jelölni, hogy mekkora ingatlan bútorait, tárgyait kell elvinni az új otthonodba. Miért fontos a lakás mérete és a háztartásban lakók száma? A szakembereknek ez az első támpont, hogy mekkora járművet fogjanak hadra, és hány embert mozgósítsanak sikeres költözésed érdekében.

Egy jó ajánlatkérésnél lehetőséged van részletes listát adni a szállítandó tárgyakról, bútorokról, azok konkrét paramétereiről. Mindezen információk még életszerűbb képet adnak a megbízott cég számára a vállalt feladat nagyságáról, ezáltal te is fix számadatot kaphatsz az anyagi ráfordítás mértékéről.

Vannak-e apróbetűs részek?

Az ördög a részletekben rejlik, tartja a mondás. Mit jelenthet ez a költözés szempontjából? Semmiképp ne rendelj meg szolgáltatást addig, amíg el nem olvastad az általános szerződési feltételeket! Ezt még az ajánlatkérés előtt tedd meg, hogy világossá váljon, hogy kitől kéred a szolgáltatást. Ezzel növelheted a biztonságodat, hogy valós-e a cég, akinek a megbízást szánod.

Sőt, ez nemcsak a te érdeked, hanem a költöztető cégé is! Ő is előre tudja közölni a saját feltételeit, például azt, hogy melyek a nem fuvarozható tárgyak. Egy komoly cég kizárja a bármilyen szempontból törvénybe ütköző tárgyak, veszélyes eszközök fuvarozását, illetve olyan különleges vagy kényes anyagok szállítását, amelynek az épségét még biztonságos szállítás esetén sem tudja szavatolni. 

A környezetvédelmi aspektusokat is figyelembe veszi, vagyis akár lomtalanítás kapcsán is segítségül hívhatod a munkatársakat, mely révén kordában tarthatjuk a túlfogyasztást és a szükségtelen holmik felhalmozását. 

Fixnek vehetem az árajánlatot?

Ez legtöbbször a kommunikáción múlik. Minél több információ kerül a cég birtokába a költöztetéssel kapcsolatban, annál kisebb annak az esélye, hogy váratlan dolog merül fel, aminek a következménye akár az előre kalkulált összegtől való markáns eltérés is lehet.

Természetesen módosítások bármikor történhetnek, de plusz pont, hogy mindez elektronikus formában zajlik. Ezáltal nem generálunk felesleges papírszemetet, így az online térben való együttműködés nemcsak gyorsabb, hanem fenntarthatóbb is. Ha kifogástalan megoldást szeretnél ez ügyben, akkor mindenképp egy megbízható és profi céget válassz!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás