A rovat kizárólagos támogatója
(X)

A hálószoba berendezése meghatározza a helyiség hangulatát, és nagyban hozzájárul a pihenésünk minőségéhez és a komfortérzetünkhöz. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen bútorokat választunk ebbe a helyiségbe. 

Ebben a cikkünkben adunk néhány tippet, mire érdemes figyelni, ha szeretnénk megtalálni a számunkra ideális hálószobabútort. Ha igazán jó minőségű és hosszú élettartamú bútorokat keresünk, amelyeket sokáig élvezhetünk az otthonunkban, érdemes megnézni a Bútorvilág hálószobaszett kollekcióját, ahol számtalan modell közül válogathatunk.

Ügyeljünk a minőségre

Ne csak a dizájnra figyeljünk, hanem arra is, hogy a választott bútor a lehető legjobb minőségű alapanyagokból készüljön. Ezáltal elkerülhetjük azt, hogy a szekrényt vagy bármilyen más bútorelemet néhány éven belül cserélni kelljen. Válasszunk környezettudatosan, és törekedjünk arra, hogy olyan bútorokkal rendezzük be otthonunkat, amelyek időtállóak, így minimalizálhatjuk ökológiai lábnyomunkat. 

Milyen legyen a dizájn?

Nem mindegy, milyen fronttal szerelt és milyen színű hálószobabútorra esik a választásunk. Ha a most divatos minimalista lakberendezési elv szerint szeretnénk berendezni a hálószobát, akkor törekedjünk világosabb színekben készült bútorok beszerzésére. Egy fehér vagy valamilyen visszafogott, világos színű fronttal rendelkező hálószobabútor az egész helyiség hangulatát kellemesebbé és meghittebbé teszi. 

Klasszikus stílusban gondolkodva a sötétebb színek mellett is dönthetünk, de figyeljünk az egyensúlyra: ha kis alapterületű a hálószobánk, ne zsúfoljuk tele dekorációval, mert az optikailag összenyomhatja a teret, és sokat veszít a helyiség a komfortérzetéből.

A Bútorvilág webshopjában nagyon különböző stílusú hálószobaszettek elérhetőek, így egészen biztosan mindenki megtalálja azt, ami leginkább passzol az otthonához.

A kényelem és a praktikum fontossága

A kényelemről soha ne feledkezzünk meg, főképpen, ha a hálószobáról beszélünk. A bútorszettekhez válasszunk hozzájuk illő puha párnákat, takarót, csinos kis kiegészítőket az éjjeliszekrényre, amelyek fokozzák a szoba hangulatát. A melegfényű éjjeli lámpa vagy az ágy köré futtatott LED-izzósor szintén nagyon sokat dob a helyiségen, és sokkal meghittebbé teszi azt.

A tárolásról sem szabad megfeledkeznünk. Mindig olyan bútort vásároljunk a szobába, ami minden eltárolni kívánt ruhát és tárgyat képes elnyelni. Nincs kellemetlenebb annál, mint amikor nem rendelkezünk elegendő tárolóhellyel, így állandó rendezkedésre és pakolásra van szükség ahhoz, hogy a káoszból átlátható, kényelmes pihenőszobát alakítsunk ki. 

A gardróbszekrénybe férjenek be a ruháink, akár mind a négy szezon ruhatára, és a komód is elég nagy méretű legyen ahhoz, hogy elrejthessük a kíváncsi szemek elől a személyes dolgainkat.

Ha ezekre odafigyelünk, akkor garantáltan olyan bútorokkal tudjuk berendezni a hálószobánkat, amelyek tökéletesen megfelelnek majd az ízlésünknek, és hosszú távon is kiszolgálják az igényeinket.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás