Hirdetés

Hulladék Munkaszövetség március 4-én közhasznú médiakampányba kezdett a Tájsebészet népszerűsítésére.

Nyolc(!) hónappal a Tájsebészet pályázat meghirdetése után tudjuk csak elindítani médiakampányunkat, most is úgy, hogy tizenegy(!) hónappal KAC-pályázatunk beadása után még nem kaptuk meg a nyár végén megszavazott támogatást.
A Tájsebészet az illegális szemétlerakók feltérképezését és felszámolását tűzte ki céljául, a kampány 2001. augusztusában indult. A Tájsebészet fővédnöke dr. Turi-Kovács Béla környezetvédelmi miniszter.

ˇ A HuMuSz felhívása:
www.tajsebeszet.hu/felhivas.html
ˇ A kampány céljairól: www.tajsebeszet.hu/info.html
ˇ A regionális koordináló szervezetek: www.tajsebeszet.hu/regiokozpontok.html

Pályázatot írtunk ki helyi társadalmi szervezetek és iskolai közösségek számára. Eddig 143 pályázó indult, többek között iskolai szakkörök, társadalmi szervezetek, cserkészcsapatok, nyugdíjas klubok.
Még lehet pályázni!!! Beadási határidő május 5.

ˇ A pályázati kiírás: www.tajsebeszet.hu/palyazat.html
A pályázat fődíja egy fából készült játszótér, amelyet a nyertes által megjelelölt helyre állítunk fel
ˇ Egyéb díjak: www.tajsebeszet.hu/dijak.html
Eredményhirdetés, díjkiosztás és a pályaművek bemutatása a Környezetvédelmi Világnapon (június 5.)lesz a budapesti állatkert Barlangtermében.

A médiakampány finanszírozása
Nyolc(!) hónappal a Tájsebészet pályázat meghirdetése után tudjuk csak elindítani médiakampányunkat, most is úgy, hogy tizenegy(!) hónappal KAC- pályázatunk beadása után még nem kaptuk meg a nyár végén megszavazott támogatást. Aláírt szerződésünk van 10 millió forint támogatásról, de egyelőre nem rendelkezünk vele. Egyelőre önerőből forgattuk le klipjeinket, készíttettünk rádióspotot, és most saját szakállunkra kezdjük el a kampányt.
erről részletek: www.tajsebeszet.hu/kac.html

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás