Hirdetés

Szeretnénk összegyűjteni, hogy mely médiumok használják a greenfo.hu-t. Ha hasznosnak tartja ingyenes szolgáltatásainkat, most itt a lehetőség, hogy segítsen nekünk!

Folyamatosan dolgozunk a non-profit honlapunk működtetéséhez szükséges források előteremtésén: pályázatokat írunk, szponzorokat keresünk. Nagy segítség lenne számunkra, ha a potenciális támogatóinknak be tudnánk mutatni, hogy mely médiumokban használják rendszeresen híreinket, információinkat.

Kérjük, írjon nekünk visszajelzést a bb@greenfo.hu címre arról, hogy melyik médium újságírójaként használja a greenfo.hu-t!

Az alábbi kiegészítő információk is érdekesek lennének számunkra.
-Milyen gyakran látogatja honlapunkat?
-Mely rovatainkat használja leggyakrabban?
-Milyen típusú információkat szokott felhasználni munkájához?
-Melyik rovatban, műsorban szoktak megjelenni információink?
Ha valamilyen megjegyzése, észrevétele van honlapunkkal kapcsolatban, kérjük, azt is írja le.

A kiegészítő információkat saját munkánk javítására szeretnénk felhasználni, másnak nem adjuk ki őket. Természetesen a személyes adatokat is bizalmasan kezeljük. Támogatóink, partnereink számára csupán egy listát állítunk össze azon médiumok nevével, amelyekben információink megjelennek, hogy ezzel tudjuk bemutatni honlapunk hasznosságát.

Tervezzük, hogy valamikor a közeljövőben a greenfo.hu-t üzemeltető Környezetvédelmi Újságírók Társaságának keretében környezetvédelemmel kapcsolatos sajtóbeszélgetéseket fogunk szervezni, illetve végre elindítjuk heti hírlevelünket. Ha szeretne értesülni ezen eseményekről, illetve a hírlevél elindulásáról, kérjük adja meg elérhetőségeit!

Visszajelzését előre is köszönjük!

Kapcsolat:
Bajomi Bálint
bb@greenfo.hu
(1) 246 96 76
(30) 90 59 249

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás