Hírek
Az évszázad végére a tengerek és óceánok hőmérséklete 2-4 Celsius fokkal emelkedik a Nemzetközi Klímaváltozási Panel légborúlátóbb előrejelzése szerint. Hogyan hat ez a magas kereskedelmi értékű kagylókra, rákokra, halakra?
Hírek
Az évszázad végére a tengerek és óceánok hőmérséklete 2-4 Celsius fokkal emelkedik a Nemzetközi Klímaváltozási Panel légborúlátóbb előrejelzése szerint. Hogyan hat ez a magas kereskedelmi értékű kagylókra, rákokra, halakra?
Hírek
Ahogy a légkörben nő a szén-dioxid mennyisége, a part közeli vizek egyre savasabbá válnak, ami jó néhány tengeri élőlény vázának erősségét felőrölheti.
Hírek
Először sikerült kimutatni természetes környezetben a tengervíz savasodása és az osztrigák elhullási aránya közötti összefüggést. Az erre vonatkozó kísérleteket a Csendes-óceánon végezték amerikai kutatók.
Az üzemeltető adatvédelmi irányelveivel kapcsolatosan ezen az oldalon további tájékoztatást kaphat.
Weboldalunk sütiket használhat a honlap optimizálásának céljából. A Sütik fontosak a weboldal megfelelő működéséhez, valamint a sütiket a felhasználói élmény fokozásának érdekében is használunk. Segítségükkel statisztikai adatokat gyűjtünk az oldal optimális működéséhez, és az érdeklődőnk preferenciáinak megfelelően fejlesztjük tovább weboldalunkkat.
Alapvető it biztonságtechnológiai szempontok alapján a tűzfalunk által elhelyezett sütik nem tilthatóak le, hiszen ez az oldal biztonsági kockázatát növelné.
A szükséges sütik nélkül az oldal felhasználása, az alapvető funkciók működése nem teljesülhet maradéktalanul! Kérjük az optimális felhasználás érdekében járuljon hozzá használatukhoz az alábbi gomb segítségével.