Kint hagyhatjuk télre a leandereket?

2024. február 7.

Hírek

Kint hagyhatom-e télre a leandereket? Áttelelnek-e a szabadban, fagynak kitett helyen? A kérdés ellentétes véleményeket vált ki emberekből, mindenki bizonyítja a maga igazát, valójában kőbe vésett tanácsot nem lehet adni.

Hogyan tartsd életben a mikulásvirágodat mikulásig?

2023. november 26.

Hírek

A mikulásvirág meghálálja a megfelelő gondoskodást és képes hosszú hónapokon át egészséges maradni, feldobva a lakás bármely pontját. A Stars for Europe (SfE) szakértői tudják, hogyan érjük el, hogy a mikulásvirágunk ragyogó maradjon, átvészelve a hideg időszakokat is – néhány tippet bevetbe, a mi növényeink is sokáig remek formában lehetnek!

Bejött a nyári virághotel Bolognában

2023. augusztus 16.

Hírek

Sokan érzik úgy, hogy szívesebben bíznák szakemberre szobanövényeiket a nyaralás alatt, mint rokonokra, barátokra, szomszédokra. Így lett egy olasz fiatalember gyerekkori szenvedélyéből jól működő vállalkozás.

Hogyan élik túl nyaralásunkat szobanövényeink?

2018. május 30.

Hírek

Az öntözés a növények gondozásának heti rutinfeladata, ám ha sokáig szeretnénk gyönyörködni zöldellő kincseinkben, akkor több figyelmet kell szentelnünk rájuk. De mit tegyünk akkor, ha hosszabb időre elutazunk otthonról? Íme néhány szomszédpótló ötlet.