Vitézy gyerekkora óta főpolgármesternek készül, de szakmailag és emberileg alkalmatlan

2024. március 27.

Hírek

Vitézy Dávidot már az édesanyja is főpolgármesternek szánta, más kérdés, hogy korántsem olyan felkészült műszaki tudás terén, mint az híreszteli magáról – mondta Dorner Lajos a Klubrádió Megbeszéljük című műsorban. A VEKE elnöke szerint Vitézyt mint szóvivőt azért szavazta ki az egyesület tagsága, mivel a hézagos tudását rendszeresen agresszivitással igyekezett pótolni.

Fakivágás nélkül is mehetne az 1-es villamos az Etele úton

2014. augusztus 17.

Hírek

Úgy építsék meg az 1-es villamos Etele úti szakaszát, hogy ne kelljen kivágni az út középső fasorát – ezt kéri Vitézy Dávidnak, a BKK vezérigazgatójának írt közös levelében a Levegő Munkacsoport, a Magyar Közlekedési Klub, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) és a Védegylet.

Valódi átalakítást a Ferenciek terén!

2012. október 26.

Hírek

Támogatja a fővárosi Ferenciek tere átalakítását, de további forgalomcsökkentő lépéseket javasol négy civil szervezet. Az eddigi egyeztetéseken mindig szempont volt a kerékpáros közlekedés javítása a Kossuth Lajos utca tengelyében, és cél volt a villamos visszaépítésének előkészítése, ezek azonban a bemutatott anyagban nem szerepeltek.

Zöldek válasza Tarlós István Fehér könyvére

2011. július 16.

Hírek

Elkezdődött a párbeszéd a zöld civil szervezetek és a Fővárosi Önkormányzat között. A civilek a Fővárosi Önkormányzat Fehér könyvében vázolt problémák megoldására tettek konkrét javaslatokat.

Hazai gyártást javasol a VEKE

2011. június 16.

Hírek

A civil szervezet magyar üzemet hozna létre a budapesti metrókocsik gyártására. (Fotó: Kovács Ádám.)