A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Kerékpár, motor, autó: mindegyiken található abroncs, amit a szelepen keresztül lehet felfújni az esetek többségében. Ha ez az apró alkatrész megsérül, az komoly kellemetlenségeket tud okozni a mindennapos felhasználásban. Szerencsére ma már könnyen cserélhetőek az egyes részei.

Többféle szelepalkatrész közül lehet válogatni

Az, hogy melyik lesz az ideális kiegészítő, az sok minden mástól is függ. A tapadas.hu szelepalkatrész kínálatában mindenki megtalálhatja a szükséges terméket, amivel jobb állapotba hozható a szelep vagy éppen kicserélhető a jelenlegi. Ez egy fontos része az abroncsnak, ezért ajánlott rendszeresen ellenőrizni az állapotát.

 A szelepalkatrészek közé tartoznak a szeleprögzítők, a szelepátalakítók, a szelepsapkák, a szerelhető szelepek, a pumpatömlők és a gumirögzítő papucsok is.

Egy átlagos szelep is több részből áll össze, amelyeket külön-külön is lehet cserélni. Talán az egyik legnagyobb “fogyóeszköznek” a szelepsapka számít, ami ha nincs megfelelően rögzítve, rátekerve, akkor menet közben könnyedén elhagyhatjuk. Ezért is javasolt, hogy mindig legyen otthon tartalék sapka, hogyha ez megtörténik, akkor az ne okozzon komoly kellemetlenségeket.

Ma már többféle szelepsapka kialakítás is elérhető. Vannak olyan autószelepek, amelyek műanyagból készülnek, de fémből sincs hiány. Nehezebb körülményekre, ahol az abroncs komoly erőhatásoknak van kitéve, jobb választás lehet a fém szelepsapka.

Természetesen a sapka mellett a legnagyobb veszélyben maga a szelep van. Elég csak egy rosszul időzített ütés, és máris elhajolhat az egész. Sokszor nincs más megoldás, mint az egész alkatrész komplett cseréje, ami szintén egyszerűen megoldható ma már.

Kiváló minőségű szelepalkatrészekkel hosszú távon megoldhatjuk a problémákat

A szelep az egyik legfontosabb része a kerékpárnak, de a motornak és az autónak is. Egy igazán apró alkatrészről beszélünk, de ha megsérül, az igazán kellemetlen tud lenni. Ezért is fontos, hogyha javításra, cserére van szükség, akkor mindenképpen olyan terméket válasszunk, ami a minőségi elvárásoknak is megfelelő.

A megfelelő szelepalkatrész sokkal tovább bírja, mint egy átlagos darab. Hosszú távon sem lesz problémánk a szeleppel, mivel tartósabb lesz, mint azelőtt volt.

Keressük meg a megfelelő helyet

Szelepalkatrészeket ma már számtalan helyről lehet rendelni, azonban nem mindegy, végül melyiket választjuk. Jobb elfelejteni a külföldi, általában távol-keleti oldalakat, ahonnan feltűnően olcsón lehet beszerezni a kívánt termékeket. A legjobb, ha olyan oldalt választunk, ami hazai, és kifejezetten erre a területre van specializálódva, mint a tapadas.hu. Ha kérdésünk van, arra könnyedén választ kaphatunk, a minőség miatt pedig garantáltan nem kell majd aggódni.

A szelepalkatrészek fontos szerepet töltenek be a közlekedési eszköz használata során, ezért érdemes odafigyelni rájuk.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás