Hirdetés

2004. november 9-én és 10-én rendezik Prágában az Energiahatékonysági Üzleti Hetet (Energy Efficiency Business Week, EEBW), amely az energiahatékonysági szektor legfontosabb konferenciája Közép- és Kelet-Európában.

A nemzetközi konferencia minden évben egy adott területre koncentrál. Az idei téma a hatékony energiafelhasználás megjelenése az EU-rendeletekben. A hangsúly az energiával és környezettel kapcsolatos EU-direktívák alkalmazásán lesz a 10 új tagországban.

A konferencia szemináriumainak témái között szerepel, egyebek között, az energiapolitika áttekintése az EU-ban és az új tagállamokban, az EU-n belüli emisszió-kereskedelem, az energiával és a környezettel kapcsolatos projektek finanszírozása, a megújuló energiaforrások hasznosítása, az alacsony energiájú építkezés lehetőségei.

A nemzetközi konferencia során lehetőség lesz üzleti megbeszélésekre, tanácsadó és információs szolgálat igénybe vételére, elhangzanak szakma-specifikus előadások. A szervezők a közép- és kelet-európai országok kormányzati és helyi képviselői mellett várják az energiamegtakarító berendezések gyártóit, energiaszolgáltatókat és fogyasztókat, valamint pénzügyi intézeteket, tanácsadó cégeket, befektetőket és kutató-oktató szervezeteket.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás