Hirdetés

A Széchenyi István Szakkolégium a környezetvédő civil szervezetek lakossági kommunikációját vizsgálja. Kérjük, segítse a kutatást a kérdőív kitöltésével!

Kutatásunk a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával készül, melyet a környezetvédelemmel kapcsolatos tevékenységet végző non-profit szervezetek körében végzünk. E szervezetek lakossággal folytatott kommunikációs tevékenységét vizsgáljuk több dimenzióból megközelítve (megyei és országos napilapok elemzése, honlapelemzés, országos reprezentatív mintán lakossági felmérés a környezetvédõ szervezetek ismertségéről). Ennek része az a kérdõív, melyet a szisz.bkae.hu/kerdoiv honlapon megtalál, és melynek kitöltésével nagyban hozzájárul kutatásunk eredményességéhez. A kérdőívvel elsősorban a szervezet lakossággal való kapcsolattartását szeretnénk vizsgálni, ezért arra szeretnénk kérni Önöket, hogy amennyiben lehetséges, a feladatkör/téma felelőse töltse ki. A kérdőív kitöltése körülbelül 20-25 percet igényel.
Terveink szerint a visszaküldött válaszokból levont tanulságok megvitatására, a szervezetek egymás közötti tapasztalatcseréjét elõsegítendő, konferenciát szervezünk, és erre szeretettel várjuk Önöket. A kutatás eredményeit összefoglaló tanulmányt az érdeklődőknek e-mailen eljuttatjuk.
Amennyiben kérdésük, problémájuk adódna a kutatásunkkal kapcsolatban a lidamohay@yahoo.co.uk címen elérhetnek bennünket.
Kérjük a kérdőívet április 17-ig töltsék ki.
 
Segítségüket előre is köszönjük
 
Mohay Linda – kutatásvezető
Kostyál Árpád – kutatásvezető

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás