Hirdetés

Március 21-től a Wesselényi és a Síp utca között csak a BKV járművei, illetve a célforgalom számára megengedett a közlekedés a Dohány utcában. Március 20-án indul és május 15-ig tart a Dohány utca alatt futó vízcső felújítása. Az 1961-ben fektetett, 150 mm átmérőjű vezetéket az útfelújítást megelőzően korszerű, öntöttvas csővel váltja ki a Fővárosi Vízművek.

Ez alatt az időszak alatt a Dohány utca érintett szakaszára csak a BKV járművei hajthatnak be, illetve a célforgalom számára megengedett a közlekedés. A munkálatok ideje alatt megállási tilalomra is számítaniuk kell az itt lakóknak, illetve erre közlekedőknek. A kivitelezés ideje alatt többször rövidebb időre szünetel majd a vízszolgáltatás, amiről a Vízművek megbízásából dolgozó kivitelező értesíti az érintett lakókat és közintézményeket.
A munkálatok három ütemben folynak: március 20. és április 10. között a Wesselényi utca -Síp utca, ezt követően, május 2-ig a Síp utca – Nagydiófa utca, majd május 15-ig a Nagydiófa utca – Klauzál utca határolta szakaszt érintik.
Március 22-től a Kékgolyó utcában ugyancsak megváltozik a forgalmi rend az itt folyó felújítási munkálatok miatt. A Városmajor utca felől az Alkotás út irányába tartók a Jakobinus térnél számítsanak útszűkületre. Március 20-tól pedig megállási tilalom lép életbe a Kékgolyó utcában.

További információ:
Lévai Zsuzsa mb. kommunikációs osztályvezető Tel: (30) 445-2793

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás