Hirdetés

Az Internet alapú, térinformatikai hátterű, on-line környezeti információs rendszer nagy segítséget jelenthet mindazoknak, akik környezetünk állapotáról szeretnének többet megtudni.

Az INFOLÁNC a nyugat- és észak-dunántúli régió (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas és Zala megye), valamint Szlovákia és Ausztria hazánkkal határos területeinek környezeti állapotáról közöl adatokat magyar, német, szlovák és angol nyelven.
Célja, hogy az Európai Unió e régiójában élő polgár (önkormányzat, civil szervezet) a gyakorlatban is érvényesíteni tudja jogait, s nagyobb eséllyel szólhasson bele az őt, illetve környezetét érintő döntésekbe.
Az INFOLÁNC segíti a Nemzeti Környezetvédelmi Programban (NKPII), az Európai Unió 6. Környezetvédelmi Akcióprogramjában és az Aarhusi Egyezményben kitűzött célok megvalósítását, ugyanakkor a régió „háttérintézményeként” kívánja segíteni a környezetvédelemhez kapcsolódó, vidék- és területfejlesztési döntések előkészítését. Az INFOLÁNC-on közzétett dokumentumok, adatbázisok, térképi fedvények kizárólag közérdekű információt tartalmaznak, személyiségi, adatvédelmi jogot nem sértenek.
www.infolink.hu>>>>

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás