Hirdetés

A WWF Magyarország virtuális óriáspanda örökbefogadási akciót hirdet. Az újdonsült panda-nevelőszülők támogatják a nemzetközi természetvédelmi szervezet tevékenységét, s ezzel hozzájárulnak a veszélyeztetett állatfajok megmentéséért vívott harchoz.

Az örökbefogadás 10.000 forint, amely adománynak minősül. A nevelőszülők támogatásukért cserébe egy különleges WWF-es plüss óriáspandát, valamint egy névre szóló nevelőszülői oklevelet kapnak. A virtuális örökbefogadás külföldön már népszerű és gyakori támogatási forma.
A WWF Magyarország reméli, hogy új forrásszerzési akciója a hazai civil szervezetek számára követhető például szolgál. Környezetünk sorsát szívükön viselők ily módon is hozzájárulhatnak veszélyeztetett állatfajok és élőhelyeik megőrzéséhez. Karácsony közeledtével gondoltunk azokra is, akik még nem tudják, mit ajándékozzanak természetbarát családtagjaiknak, ismerőseiknek. Az örökbefogadás szép és egyedi ajándék lehet, amennyiben december 9-ig jelentkeznek a nevelőszülőségért a WWF Magyarországnál.
Bővebb információ az örökbefogadásról: web: www.wwf.hu/fogadjorokbe ,  e-mail: panda@wwf.hu tel.: (1)214-5554.

További információ: Bíró Imola, kommunikációs munkatárs, WWF Magyarország, tel.: (1)214-5554/128, imola.biro@wwf.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás