Hirdetés
Forrás: FÁNK

Az Állatkert az ünnepek alatt is várja a látogatókat, a kapuk minden nap nyitva lesznek a megszokott téli nyitva tartás szerint. Egyedül december 24-én, illetve december 31-én lesz rövidített nyitva tartás. December 25-én ingyen kereshetik fel az Állatkertet mindazok, akik személyi jövedelemadójuk egy százalékát legutóbb az Állatkertnek ajánlották fel.

Az ünnepek alatt is várja a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert. A kert a szokásos téli nyitva tartás szerint látogatható, egyedül december 24-én, szenteste napján, valamint december 31-én, Szilveszter napján zárnak kicsit korábban a kapuk. Bár sok állat ilyenkor téli szállásán tartózkodik, ezek is mind látogathatóak, ezért – talán csak a flamingókat leszámítva – minden állat megtekinthető az ünnepek alatt is.
Pola, a kiscsimpánz viszont otthon tölti az ünnepeket gondozójával, ezért a virgonc kismajmot december 24-én, 25-én és 26-án nem láthatja a közönség a Csimpánzóvodában. A Parasztudvarban viszont a hagyományos betlehemi élőkép gondoskodik a karácsonyi hangulatról.

Az Állatkert egy meglepetéssel is kedveskedik mindazoknak, akik személyi jövedelemadójuk egy százalékát legutóbb a kertnek ajánlották fel: ők december 25-én ingyenesen látogathatják az Állatkertet. A Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársai ezúton kívánnak mindenkinek nagyon szép Karácsonyt, és boldog új esztendőt, megköszönve egyben az egész évi érdeklődést, amelyet a nagyközönség az Állatkert és lakói iránt mutatott.
Bővebb információval szolgál a Fővárosi Állat- és Növénykert Kommunikációs Osztálya
Tel: 363-379/177; fax: 364-0109
Hanga Zoltán szakmai és sajtó referens e-mail: hanga@zoobudapest.com  mobil: 06-20 / 200-5812

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás