Hirdetés

Akciós szállás és program lehetőségeket nyújt július hónapra a Pangea Egyesület, a Magas-Bakonyban lévő pénzesgyőri oktatóközpontjában, ahová  nem csak kiránduló csoportokat, hanem nyaralni vágyó családokat is várnak.

oktatóházHa még nem tervezte meg nyári pihenését, szívesen látjuk Önt és családját júliusban az oktatóközpontunkban. A pihenésen kívül számtalan lehetőség nyílik a szabadidő eltöltésére. A faluban lovaglási lehetőség található, Balaton 40 km távolságra van. További látnivalók: Zirc: Botanikus kert, Bakonyi Természettudományi Múzeum, Bakonybél: Apátság, Pápa: gyógyfürdő, Veszprém: Állatkert, Tési-fennsík: szélmalmok.
Ezeken kívül a Pangea Egyesület is tud programot biztosítani a látogatók számára (bakonyi erdők természeti képe kirándulás, kenyérsütés, gyógynövények, illyászat, vízvizsgálat, fa felmérés, éjszakai túra, kézműves program).

Minden 20 főnél nagyobb csoport számára 20 % kedvezményt adunk a júliusi szállásfoglalásnál. Így 1 főre csak 1000 Ft-ba kerülne a szállás 1 éjszakára. Egyesületünk a megrendeléseket rugalmasan kezeli, a szálláshelyek és a programok üdülési csekkel is igénybe vehetőek.

TOVÁBBI KÉPEK >>>
Mielőbbi jelentkezéseket az alábbi címre és telefonszámra várjuk:

Pangea Egyesület (Hajnal Imréné, Rita)
2600 Vác, Ilona u. 3.
Tel: 27/512-039
Fax: 27/512-040
E-mail: rita@goncol.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás