Hirdetés
(X)

Aki még nem tapasztalta, mennyire hasznos egy szervírozókocsi, itt az ideje, hogy felfedezze! Ezek a kisbútorok praktikusak, stílusosak, univerzális kisinasok, akár vendégséget tartunk, akár csak egy kis extra tárolóhelyre van szükségünk. 

Stílusos fa és letisztult fém

A különféle anyagok más-más hangulatot árasztanak. A MÖBELIX szervírozókocsi kínálatában is elérhető, fából készült darabok otthonos érzést kölcsönöznek, míg a fémek modernebb megjelenést adnak. Aki a letisztult vonalakat kedveli, a minimalista modelleket fogja előtérbe helyezni. 

Funkcionalitás és sokoldalúság

A szervírozókocsi lesz az első, amit előkészítünk, amikor vendégeket várunk. Az italok, a poharak, a snack meg a szalvéta mind kéznél lesznek. Hamar megszokjuk majd, hogy élvezhetjük a társaságot anélkül, hogy oda-vissza rohangálnánk a konyha és a nappali között.

A kerti partik szinte nélkülözhetetlen kelléke egy étkezőkocsi, hiszen oda tolhatjuk, ahol éppen szükség van rá: a teraszon a napernyő alatt vagy este a grillsütő mellett. Hangulatos fényfüzérekkel díszítve még keresni sem nagyon kell a forgatagban.

Egyes modellek kihúzható tálcával, üvegtartóval, fiókokkal és kosarakkal rendelkeznek, amelyekbe szépen elrendezhetjük a gyakran használatos fűszereket, plusz evőeszközöket. 

A helykihasználás mestere

Egy kis lakásban a szervírozókocsi a legjobb barátunk lehet: ha akarjuk büfékocsi, tárolóhely vagy home office munkaállomás mappákkal, laptoppal. Dekorációnak sem utolsó: a kedvenc vázánk, néhány fotókeretet vagy pár hangulatos mécses új szintre emeli a szoba hangulatát. 

Állítsuk szolgálatba kávéállomásként, hogy a reggelit ott fogyaszthassuk el, ahol éppen jólesik. Sorakoztassuk rá a csészéket, az édesítőszereket, a kiskanalakat. Gyakran megszáll bennünket az ihlet? Rendezzük be kézműves standnak! A festékek, ecsetek, rajzeszközök szépen mutatnak rajta.

Újratervezés

Egy festéssel vagy a fogantyúk cseréjével új életet adhatunk egy kiszolgált szervírozókocsinak. Próbáljuk ki a dekopázs technikát, vagy szereljünk rá még egy polcot, hogy harmonizáljon otthonunk stílusával. 

A kiskocsi lehet a személyes wellness szigetünk. Tartsuk rajta a relaxációs illóolajokat, a jógamatracot, a gyógyteát, néhány szem friss gyümölcsöt. Szeret játszani a család? Jöhetnek rá a kedvenc társasjátékok, kártyák, hogy sose kelljen őket keresni.

Zöld szigetté is változtathatjuk néhány növény segítségével. A futók mehetnek felülre, a locsolókanna és a kevésbé fényigényes virágok pedig az alsó polcra.

Végtelen felhasználás 

A szervírozókocsik kiegészítik az életünket, segítik a mindennapjainkat. Ahogy használjuk, berendezzük, dekoráljuk, rólunk, a személyiségünkről, otthonunk stílusáról árulkodik. Ettől igazán egyedi és személyes, amihez joggal ragaszkodunk.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás