Hirdetés

Az ökodivat iránti igényt egyre több szakember, stylist ismeri fel, így volt ezzel Dr. Szabó Krisztina is, a Green Culture ruhakollekciójának tervezője és tulajdonosa is egyben, aki szerint a divatnak és a környezetvédelemnek nem kell különválnia.

A Green Culture már több éve  támogatja a környezettudatos ruhakollekciók elerjesztését saját márkáikon keresztül,  saját „öko” kollekciókat készítenek egyedi igények szerint is.

Hogy miért van erre szükség?

Az egyik legnagyobb környezetkárosító iparág a világon manapság a ruházati- és textilipar. A gyártás során használt vegyi anyagok például számos negatív hatást okoznak a ruhaviselőjének. Pozitív tény azonban, hogy a környezettudatos ruha- és textilkészítés és a fenntartható öltözködés egyre népszerűbb a divat világában, amit a Green Culture képviselői is terjesztenek. A fenntarthatóság itt azt jelenti, hogy a
környezetre és egészségre káros, rövid élettartamú ruhák helyett környezetkímélő, egészséges és tartós használatra alkalmas textilneműk kerülnek a forgalomba.

A Green Culture tengerész, farmer és üzleti kollekciója a legismertebb, kifejezetten textil termékekre vonatkozó öko jelzés, az Öko-Tex 100 szabvány (Oeko-Tex® Standard)alapanyagból készülnek.

Te is követed a fenntartható divatot? 

Ha igen, máris elmondhatod magadról, hogy a környezetvédelem és az egészséges életmód aktív szereplőivé váltál. Amennyiben még nem próbáltál fel Öko-Tex által minősített ruhát és szeretnél divatosan öltözködni, valamint tenni saját magad egészségéért és Földünk jövőéért, akkor látogass el a Green Culture bemutató termébe, ahol kedvedre próbálgathatsz a trendi és ökobarát kollekciók közül.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás