Hirdetés

Az E-misszió Egyesület “Abszolút pazarló cikkek és újrahasznosított tárgyak” címmel pályázatot hirdet.

Az “abszolút pazarló cikkek” kategóriájába olyan termékeket várunk, amelyek azt példázzák, hogy a gyártók mennyi felesleges, értelmetlen, egyszer használatos, pazarló és eldobható terméket (esetleg csomagolást) találnak ki, hogy ezzel is nagyobb fogyasztásra ösztönözzék a vásárlókat. Beküldendő maga az árucikk, amennyiben ez nem lehetséges, akkor a termékről készült fotó. Mindkét esetben fel kell tüntetni a beküldő nevét, címét, telefonszámát, életkorát, amennyiben tanuló, az iskola nevét is, valamint a termék pontos leírását, (fényképek esetében beszerezhetőségét) és azt, hogy milyen szempontok alapján választotta ki a terméket.
Az “újrahasznosított tárgyak” témakörében olyan saját készítésű “alkotásokat” várunk, amelyeket pályázóink már használaton kívüli, felesleges tárgyakból, hulladékokból készítenek. Lehet ez használati cikk, dísztárgy, stb. Az alkotások könnyen szállíthatók legyenek, és kérjük feltüntetni a beküldo nevét, címét, telefonszámát, életkorát, ha tanuló, akkor az iskola nevét is, valamint azt, hogy milyen tárgyakat használt fel az elkészítés során.
Azt javasoljuk, hogy ha ragasztóra, festékre van szükség a munkákhoz, környezetbarát megoldást válasszanak (vízzel oldható ragasztók, csiriz, enyv, vízbázisú festékek).
Mindkét kategóriában az első öt helyezett értékes tárgyjutalomban részesül.
Egy beküldő több pályamunkával is nevezhet.

A beküldött pályamunkákból vándorkiállítást rendezünk, mellyel több iskolában is meg fogunk jelenni. Ezért a beküldött pályamunkákat csak 2002. februárjában tudjuk visszajuttatni. Kérjük, a pályázó jelezze, hogy vissza kívánja-e kérni a pályamunkát a vándorkiállítás befejeztével.

Beküldési határidő: 2001. október 01.
Cím: 4400, Nyíregyháza, Malom u. 18/a.

Bővebb információ kérhető: Lencsés Brigitta, Kolos Lívia; 42/423-818-as, vagy az 504-403-as telefonszámon!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás