Hirdetés

Március 15-én ünnep- és munkaszüneti nap lévén az egyik legfertőzöttebb budai erdőrészben a tavaly kihelyezett „kullancsveszélyt jelző táblát” ment ellenőrizni Dr. Kapiller Zoltán a Kullancsszövetség elnöke. Balegyenest kapott a figyelmeztetésért.

Tette ezt azért, mert a múlt tavasszal kihelyezett táblák egyre fogyatkoznak és a hiányzó táblákat a Kullancsszövetség március -áprilisban szeretné pótolni. Március 15-én a kora reggeli órákban Budakeszi felé az egyik az út mellett kihelyezett táblánál történtek az események.

Doktor úr elindult otthonról ellenőrző körútjára, és Páty felől Budakeszi felé haladva meglátta amint egy -„kleptomán természetjáró”- éppen le akarja szerelni a „kullancsveszélyt jelző táblát”. Kapiller doktor félreállt, kiszállt az autójából és a tettes felé haladva rárivallt, hogy tettét hagyja abba. Kleptomán úr ebben a pillanatban visszakézből leverte a doki arcáról a szemüveget, majd mielőtt Kapiller doktor reagálni tudott volna az Őt ért támadásra egy balegyenessel az árokba taszította az ( balkezes ) elkövető. Ezt követően a táblát hátrahagyva elmenekült.

Az esemény okán felhívjuk minden tábla tolvaj figyelmét, hogy a táblák műanyagból készülnek így a MÉH kereskedői számára értéktelenek, viszont figyelem felkeltés miatt prevenciós hatással bír. Egészség és Életvédő.
Kérjük Önöket, hogy országszerte óvjuk a táblákat és ezzel mindannyiunk egészségét!

Kapiller Doktortól kapott fényképeket itt találják >>>

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás