Hirdetés
(X)

Lassan a csapból is az folyik, hogy nyakunkon a klímaváltozás, és nem az utolsó, hanem nagyjából az utolsó utáni pillanatban vagyunk ahhoz képest, ahol lennünk kellene, hogy valóban eredményes lépéseket tegyünk a totális katasztrófa beköszönte ellen.

“Ember küzdj és bízva bízzál…”

Tudjuk azonban, hogy az emberiséget nem olyan fából faragták, hogy csak úgy veszni hagyja a túlélése zálogát, azaz ezt a gyönyörű bolygót, ahol élünk, éppen emiatt mindenki ezerrel arra játszik, hogy mindent elkövessen egy kis hosszabbítás érdekében, nehogy lefújják a meccset. Az így nyert időt aztán felhasználhatjuk arra, hogy megoldásokat találjunk, amelyekkel igazodhatunk az aktuális körülményekhez, s magunk is valódi túlélőkké válhatunk.

Nem lesz elég ültetni egy fát!

Tetszik vagy sem, de az a helyzet, hogy áramforrásra szükségünk van. A thebatteryshop.eu Li-Ion akkumulátorcellái alkalmasak arra, hogy egy olyan választ adjunk erre az igényre, amely jóval környezettudatosabb a többi lehetőségnél.

Megpróbálhatunk szembemenni az emberi természettel, s rávenni mindenkit arra, hogy adja fel azokat a kényelmét szolgáló eszközöket, illetve azok használatát, amelyekhez annyira hozzászokott, hogy lassan már életképtelenné válik nélküle, s ráadásul sok esetben a megélhetése is ezekhez szorosan kapcsolódik. Vagy mondhatjuk azt, hogy nem taszítunk vissza mindenkit az őskorba, helyette olyan opciókat kínálunk, amelyekkel a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.

Természetesen maradjon célunk emellett az is, hogy saját képességeinknek, lehetőségeinknek megfelelő mértékben a lehető legtöbbet tegyük a környezetünkért, amelynek keretében a fák ültetése is egy abszolút olyan ötlet, amelyet minden erőnkkel támogatunk mi is. Emellett pedig válasszuk meg körültekintően az eszközeinket, s ami még fontosabb: a hozzájuk használt energiaforrásokat.

Nem mindegy, milyen akkumulátorcellákat alkalmazunk!

Olyan változatokat érdemes előnyben részesíteni, amelyek kiemelten hosszú élettartammal rendelkeznek, hiszen ennek következtében sokkal kisebb gyakorisággal fogjuk velük növelni a már amúgy is komoly méreteket öltött hulladékhegyek méretét. Ehhez nagy teljesítményre, kapacitásra van szükségünk. Ha úgy tetszik, a célunk az, hogy minél több energiát tudjunk bepakolni a lehető legkisebb helyre.

Mintapéldája eme törekvésnek a 21700 Li-ion akkumulátorcella, amelynek jóval nagyobb az energiasűrűsége, még nagyobb a kapacitása, ezért képes olyan, nagy energiaigénnyel rendelkező eszközöket is kiszolgálni, mint amilyen egy elektromos gépjármű, illetve egy energiatároló rendszer.

Az elnevezés egyébként a megszokotthoz képest eltérő méretekből fakad, ami 21 mm-es átmérőt és 70 mm-es hosszúságot rejt magában. Az olyan jellemzőikben pedig, mint amilyen a hatékonyság vagy az élettartam, jóval kimagaslóbb lehetőségeket kínál, mint a korábbi, 18650-es formátum. Ismerkedjünk meg vele közelebbről is a thebatteryshop.eu weboldalán keresztül!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás